Сребро за Владимир Иванов по бадминтон

Състезателят на бадминтон скуош клуб „В. Търново” Владимир Иванов игра финал на сингъл на Зоналното индивидуално първенство по бадминтон. 67 мъже и 66 жени от Пловдив, Стара Загора, Горна Оряховица, Севлиево, Брезово, Нова Загора, Габрово, Велико Търново и града домакин Бургас взеха участие в надпреварата.

Възпитаникът на инж. Димо Димов победи трима състезатели от Стара Загора, а на финала отстъпи с 2:0 на дългогодишния национал Тихомир Киров. От останалите търновски състезатели Радостин Мешеков също игра силно и е пети на сингъл. Антоанета Данаилова и Детелина Парушева заеха пето място на двойки жени, Стефан Николов е девети на сингъл.

„Имайки предвид, че зоната ни е най-силната в България и наличието на много национални състезатели, както и лошият жребий за повечето дисциплини, не се надявахме на медали. Нашата надежда Владимир Иванов се представи отлично и сме радостни, че успяхме да вземем сребърен медал от това силно първенство. Независимо от загубите добри изяви имаха Камелия Тодорова на двойки и смесени двойки, Денислав Бончев на сингъл и Илия Крумов, който е само на 13 години, на единично“, разказа треньорът Димо Димов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *