16 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 17 август, сряда

Луната е във Водолей. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и в 19.45 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на очите, зъбите, прасците и вените. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, диагностицирането на очни проблеми и аномалии.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Не правете процедури с топла или топла минерална вода, процедури за премахване на разширени вени, поставяне на татуировки.

Хранене и диета: Хранете се разумно, по малко и на често. Луната е нарастваща и преяждането води до напълняване. Не забравяйте ядките, които са естествен източник на мазнини, полезни са за жлезите с вътрешна секреция.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 19.45 часа.

Нумерологичен хороскоп: Можем да направим разчет на бюджета си до края на август или до следващата дата, на която предстои да получим приходи.

Звездни аспекти за деня: В сряда Луната се движи във Водолей и сключва благоприятен аспект със Сатурн. Не се плашете от работата, която впоследствие ще ви донесе допълнителни доходи или признания. Днес се справяме с всякакви задължения независимо от какъв характер са те.

 

ОВЕН

Ентусиазирани сте

 

Сряда е благоприятна за предприемане на нови инициативи. Пред вас се изправят възможности, породени от идеите ви, които ви дойдоха наум през последните дни. Чувствате се обнадеждени от нещо предстоящо. Този ден пали вашия ентусиазъм. В личните взаимоотношения цари хармония. Доволни сте от постигнатото в служебен и в личен план.

 

ТЕЛЕЦ

Повишават ви

 

Очаква ви важен професионален ден. Ако сте на работа, не завиждайте на почиващите ви колеги. Те пропускат доста възможности, които се разкриват пред вас в този момент. При мнозина се очертава едно сигурно повишение в йерархията и в заплащането. Всичко това е свързано и с поемане на повече отговорност. Бъдете готови.

 

БЛИЗНАЦИ

По-дисциплинирани

 

В сряда емоциите ви са противоречиви и често обърквате хората около себе си. Те не са в състояние да познаят какво мислите и искате от тях. На работното място спазвайте нужната дисциплина. Имате нужда някой да ви подскаже накъде да тръгнете или каква посока да предприемете. Не злоупотребявайте обаче с чуждото доверие.

 

РАК

Работете своето

 

Желаете да се изявите като лидери, но обстоятелствата около вас не ви го позволяват. Няма предпоставки да изпъкнете пред другите, така че по-добре не си правете този труд. Работете и се занимавайте с вашите ангажименти, без да се намесвате в чуждите. Днес обърнете повече внимание на личния си бюджет. Направете си разчет.

 

ЛЪВ

С благ тон

 

Очаква ви благоприятен ден, през който повечето от нещата, които ви се случват, са за ваше добро. Искате да контролирате обстоятелствата, но невинаги сте в състояние да го направите. На работното място спазвайте благия тон и не се намесвайте в решенията, които вземат вашите колеги. Така ще си спестите доста конфликти и неприятности.

 

ДЕВА

Перфектни сте

 

Очаква ви доста натоварен работен ден. От вас се иска да разрешите сложни професионални казуси, които са свързани с придобития ви опит и квалификация. Няма как да не бъдете забелязани от ръководството. Мнозина получават точно сега предложение за повишение или нова работа. Това признание ви прави щастливи и доволни от себе си.

 

ВЕЗНИ

Внимавайте много

 

В сряда сте настроени авантюристично. Не мислите много и действате първосигнално. Залагайки хазартно, вие често правите груби грешки. Затова днес бъдете една идея по-премерени и дисциплинирани. В любовта също има предупреждение към вас. Една авантюра може да ви струва скъпо, ако сте сериозно обвързани. Помислете дали си струва.

 

СКОРПИОН

Себеанализ

 

Чувството, че сте затворени в клетка, пропива изцяло вашия ден. Обвинявате всички за своите собствени проблеми. Не виждате грешките си, а отбелязвате само чуждите. В очите на другите вие постъпвате непочтено и затова ще започнат да ви отбягват. Погледнете се отстрани, имате нужда от себеанализ, който да ви посочи правилния път.

 

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден

 

В сряда късметът е на ваша страна. Имате възможност да превърнете мечтите си в реалност. Намирате верните хора, с които да слеете сили и да задвижите колелото напред. Днес контактите са от особено голямо значение за вас. Общувайте свободно и на воля. Има хора, на които може да се доверите. Това е от особена важност в настоящия момент.

 

КОЗИРОГ

Без обещания

 

Обвързвате се прекалено много с обещания, които не сте в състояние да изпълните по безопасен за себе си начин. А вие сте отговорни хора и ще дадете всичко от себе си, за да ги спазите. Това би ви коствало доста усилия и дори финансови загуби. Можете да си спестите едно бреме, като не обещавате нищо днес. Занимавайте се само с рутинни задължения.

 

ВОДОЛЕЙ

По течението

 

В сряда научавате добри новини, които правят деня ви благоприятен и наситен с позитивни емоции. Не сте от най-работещите, по-скоро сте отпуснати. Това е и причината да не се заемате с важни ангажименти. Отнасяте се с неглижиране към същественото. Оставете се през този ден на течението. Важните дела отложете за по-нататък.

 

РИБИ

Не споделяте

 

Затворени сте в себе си, не допускате дори да ви попитат какво ви е. Предпочитате самотата пред възможността да общувате с много хора. През този ден вършете вашата работа, не поемайте допълнителни ангажименти. Разсеяни сте и можете да допуснете много грешки по невнимание. Опитайте се да се отпуснете с хубава книга или филм вечерта.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Сами сте си избрали да се родите на тази дата. Материалната стабилност в живота ви е гарантирана, но няма да я постигнете изведнъж, а постепенно, стъпка по стъпка. През целия си живот работите упорито и затова сте предпочитаните колеги. Лесно се справяте с проблемите си, защото ги вземате твърде сериозно. В личните отношения сте прекалено всеотдайни и великодушни. Затова сте ценени от приятелите си.

Навлизате в година на вътрешен анализ и поглед назад в изминалите девет години. Сега предстоят моменти, в които ще си спомните за прегрешенията на своите близки, както и за случаите, когато самите вие сте ги наранявали. Простете всичко и поискайте прошка. От друга страна, това е една прекрасна година за започване на обучение или квалификационен курс. За мнозина това е годината, в която ще срещнат своята подходяща брачна половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!