Да кривнеш от правия път. Най-честата възраст за изневяра е 39 години

Хората са по-склонни да изневеряват на определена възраст, но подозрителните към половинките си партньори трябва да знаят, че положението може да стане “най-напечено” на 39 години, пише в. “Дейли стар”, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters.

Скорошно допитване на базирания в Канада сайт за запознанства на семейни и обвързани хора “Ашли Медисън” установи, че с наближаването на кръгла годишнина при представителите на силния пол се наблюдава повишена склонност към кръшкане. Авторите му откриха, че мъжете на определена възраст – най-често на 29, 39, 49 или 59 години, е по-вероятно да станат потребители на сайта, търсейки афера извън брака.

Настоящото проучване потвърждава установеното от предишното. Авторите му обаче отчитат, че склонността към изневяра на възраст, завършваща на 9, важи и за жените. Според допитването най-опасната възраст за забежки е 39 години – 33 процента от кръшкачите и от двата пола са на толкова години. Следват 49-годишните и 29-годишните.

Основните причини, които потребителите на подобни сайтове изтъкват като подтикнали ги към изневяра, са липса на раз

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.