17 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 18 август, четвъртък

Луната преминава от Водолей в Риби в 19.34 часа. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 12.26 часа. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 20.24 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелателни операциите в областта на очите, зъбите, прасците и вените, както и отстраняването на апендикс. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, диагностицирането на очни проблеми и аномалии.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Нежелателни са процедурите по отстраняване на разширени вени и престоят в топла минерална вода, ако страдате от сърдечносъдови проблеми или имате разширени вени.

Хранене и диета: От днес стартира четиринайсетдневен период, в който организмът по-лесно отслабва. Пълнолунието настъпва точно в 12.26 часа и това е подходящият момент за стартиране на 24-часово гладуване или лунна диета.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 20.24 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днешният ден е емоционален. Бъдете по-пестеливи. Възможно е при някои да се появят неочаквани приходи. Не бива да се харчат веднага. Служебният ден ще премине напрегнато, но много ползотворно. В личен план нервите са обтегнати и там са нужни повече разбиране и компромиси.

Звездни аспекти за деня: Пълнолунието във Водолей ни помага да бъдем щедри, но невинаги в здравословна за нас граница. Предпазвайте себе си от егоисти и хора, които желаят да се възползват от идеите ви. Напишете на лист всички изостанали задачи, които желаете и трябва да завършите в следващите шест-седем месеца.

 

ОВЕН

Без предразсъдъци

 

Положително развитие в четвъртъка ще утвърди променливата тенденция през тази седмица на възходи и спадове. Напрежението, характерно за всички зодии, няма да подмине и Овните. Ако успеят да се преборят с вътрешните си предразсъдъци и прикрият напълно агресията, ще изживеят много хубави моменти. Ключът е в техни ръце.

 

ТЕЛЕЦ

Чувствате умора

 

Струпване на контакти и ангажименти е главната причина в четвъртък Телците да се почувстват изтощени и уморени. В крайна сметка добрите тенденции са налице и скоро резултатите ще бъдат факт. Напрежение в службата е възможно при по-темпераментите представители. Добре е да го овладеят. Мнозина ще преживеят приятни емоции в личен план.

 

БЛИЗНАЦИ

Напрежението спада

 

Механизми, отвеждащи Близнаците към по-добро, ще се задвижат в късните часове на четвъртъка, за да продължат действието си и през следващите няколко дни. Въпреки напрегнатите ситуации, в които попадат главно при разговори с колеги и чуждестранни партньори, не се очакват скандали. Обстановката малко по малко се успокоява.

 

РАК

Прекрасен ден

 

Четвъртък е благоприятен за находчивите Раци и за онези, които вчера не се отказаха от целите си. Сега могат да следват създадената вече пътека на успеха и въпреки напрежението около тях да постигнат намеренията си. Важно е да се мисли в дългосрочен план. Напишете на лист онези задачи, които трябва да завършите в следващите шест месеца.

 

ЛЪВ

Добри промени

 

Финансови ядове при Лъвовете имат негативно отражение и в днешния хороскоп, обещанието е те да отшумяват малко по малко. Това е положителна прогноза и затова трябва да се гледа с добро око на нея. Часовете след обяд са по-активната част от този ден. Вероятни са промени, касаещи сферата на контактите, а при някои и в личния живот.

 

ДЕВА

Тежки задачи

 

В момента е трудно да се говори за развитие при вас. Причината е в много насъбрали се задължения и недовършени дела, които чакат да бъдат отхвърлени до неделя. Ето какво прави този четвъртък неособено приятен ден. Въпреки тежките професионални часове личният ви живот върви прекрасно. Не пропускайте вечерта да бъдете със семейството, погрижете се за любимия човек.

 

ВЕЗНИ

Започвате начисто

 

Основна характеристика при вас е, че още днес излизате от оковите на рутината и продължавате напред с делата, които вършите с най-голямо желание и удоволствие. Няколко конфликта с колеги ще ви откажат от досегашните ви ангажименти. Зарязвате всичко, за да започнете начисто. Това ще ви зареди с ентусиазъм и оптимизъм.

 

СКОРПИОН

Продължете напред

 

Ясно е, че Скорпионите не действат по предварителните си планове, защото още вчера се сблъскаха с непредвидени ситуации и това изискваше да тръгнат в нова посока. Нея трябва да следват и в четвъртък, защото този ден е важен за уточняване на желанията, обстоятелствата и възможностите им. От тук нататък ги чакат по-добри дни.

 

СТРЕЛЕЦ

Планирайте бъдещето

 

Четвъртък е последният ден от напрегнат период, беден на възможности и постижения. Ето защо в тази прогноза няма да срещнат насърчаване за ново начало или настъпателни действия. Напротив, съветът към тях е да планират следващата седмица. Нека напишат на листче всички задачи, които предстоят да свършат, и ги обмислят в детайли.

 

КОЗИРОГ

Успехът е с вас

 

Успехът ви в четвъртък зависи от това дали ще се преборите със своето закостеняло мислене, или ще се отдадете на промени, които на този етап са задължителна част от вашето развитие. Използвайте възможностите си. Днес хората около вас ще ви помогнат при справяне с проблемите. Вечерта не оставайте вкъщи, разходете се с приятели навън.

 

ВОДОЛЕЙ

Избегнете измамите

 

Водолеите се чувстват притиснати от ангажименти, които трябва да свършат в срок. За тях е добре, ако се заемат на момента с подобни задачи, без уговорки и отлагане. Само така работата ще върви хармонично. Денят не е добър за подписване на финансови договори и споразумения, свързани с парични суми. Възможни са измами. Бъдете внимателни.

 

РИБИ

Действайте разумно

 

Тръгвате напред със служебните си намерения и до седмица ще постигнете част от най-големите си планове за това лято. Действайте разумно, умерено и настъпателно. Часовете след обяд са добри за разговори с ръководството, възползвайте се. Игнорирайте напрежението – то е причина да правите глупави грешки поради недоглеждане.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, определящ тежка кармична разплата. В миналото най-вероятно сте били егоистични натури, гледащи само себе си, собствената си угода и притежание. Наранявали сте хората, които са ви обичали, защото само сте искали, без да давате нужното от себе си. Сега е моментът да докажете, че умеете да мислите и за хората около вас, да ги дарите с цялата си любов и внимание. Давайте всичко от себе си и така ще получавате същото в замяна. Вие сте Лъвове и поради тази причина лесно можете да удовлетворите препоръката.

Навлизате в година на финансова и материална стабилизация, което ще е основната добра новина в хороскопа ви. Най-сетне ще намерите благоприятната работа, ще откриете своето поприще, от което ще се вдигнат и доходите ви. Бъдете прогресивни, за да просперирате лесно. Не отказвайте на предложение за нова работа или за стартиране на частен бизнес.

Здраве: Това е годината на хроничните заболявания, така че се пазете от такива.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!