8 четения

Арестуваха общинския горски шеф на Велико Търново

Шефът на общинското предприятие „Горско стопанство” в старата столица Георги Георгиев е бил арестуван от полицията, научи „Борба“. Причината за задържането е кражба на два камиона дърва. Георгиев, който се водел в отпуск, издал билети на цигани бракониери да секат незаконно дърва. Даже ги придружил със служебния си автомобил, сочи оперативна информация. Пред съдия циганите си признали и обяснили, че Георгиев лично дошъл със служебната кола, независимо че е в отпуск, обяснил им къде да секат, без да ги видят, и им разписал билетите. Камионите с дървата са заловени от полицията. След разпит Георгиев е освободен. Най-вероятно кметът Даниел Панов ще го уволни, твърдят запознати. Все още директорът се води в отпуск и “ Борба“ не успя да се свърже с него.

Стилян НАЙДЕНОВ

4 коментара за “Арестуваха общинския горски шеф на Велико Търново

 • 19.08.2016 в 9:31
  Permalink

  Дали е същия този Гошо, дето живее на „Г.Бакалов“ 4 ? Що камиони с дърва складира в общото помещение на най високия етаж на блока!

  Отговор
 • 19.08.2016 в 13:50
  Permalink

  Жорката не е лошо момче. Просто е станал неудобен на хората …

  Отговор
 • 19.08.2016 в 17:44
  Permalink

  Ниакои хора се отнасят като примитивни идват на власт заграбват това дето видят нищо., че не са сяли и копали , но да вземат знаят как. И дори да не им трябва пак го вземат важното е да не губят от спорта

  Отговор
 • 19.08.2016 в 20:04
  Permalink

  Браво на полицията!Браво на кмета Панов, той вече го е уволнил, трябва да има чистка и справедливост.То едва ли са само два камиона дърва ……ама нищо.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!