„Локомотив” излиза за победа, ще сваля „Дунав” от върха в класирането

„Ще поставим съперника под сериозен натиск”, коментира Ангел Червенков

„Локомотив” ще играе само за победа срещу „Дунав” (Русе), коментира старши треньорът на горнооряховчани Ангел Червенков. „Железничарите” приемат „драконите” днес от 19 часа на стадион „Лаута“ в Пловдив. Рефер е Тихомир Алексов, асистират му Веселин Мишев и Юлиян Тодоров. Русенци стартираха отлично в първенството на Първа професионална лига и след две победи и едно реми са на второ място с равен брой точки, по седем с „Черно море”.

„Дунав“ са много корав отбор, който е труден за преодоляване, но ще бъдат поставени под сериозен натиск. Разузнали сме ги много добре, наясно сме със слабите им страни и ще ги използваме максимално. Излизаме само и единствено за победа“, добави Ангел Червенков. Той няма проблеми с контузени и наказани футболисти и ще може да подбере тези, които са в най-добра кондиция.

От горнооряховския клуб съобщиха още, че на собствения кадър Тодор Попов е поверена подготовката на вратарите в представителния отбор. Той е пазил вратата на родния си клуб в различни периоди в „А“ и „Б“ група. По късно продължава кариерата си в „Черноморец“ (Бургас). Като треньор на вратарите работи с националния селекционер Ивайло Петев в „Лудогорец“, с който вдига шампионската титла и Купата на България. Попов е част от екипа на Ангел Червенков, където асистенти са още Даниел Червенков и Милчо Сирмов.

„Щастлив съм да се върна след толкова години в родния „Локомотив“. Доволен съм от състоянието на вратарите. Имат огромен потенциал и качества. От тях зависи да го използват и да растат в професията. Ще дам 100% от себе си, за да им помогна“, коментира Тодор Попов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.