132 четения

По паралели и меридиани. Перфектното женско тяло променя характеристиките си в зависимост от държавата

Понятието за красота варира не само според личния вкус, но и според държавата, в която се намираме, съобщава в. “Мирър”.

Потребител на сайта за въпроси и отговори “Куора” решава да попита хора от целия свят – от САЩ до Египет, Китай и България, “Кое се смята за перфектно женско тяло във вашата страна”? Ето и техните отговори:

– Китай Според Къси Цзин акцентът на красотата пада върху това да си слаб. “Талия колкото лист с формат А4 и крака, тънки колкото “Айфон 6” се смятат за много привлекателни”, споделя Цзин. “За мен такива момичета са прекалено кльощави, но именно те изглеждат перфектни в очите на повечето китайци”.

– Бангладеш Анонимен потребител твърди, че неговите пристрастия съвпадат с тези на “образованото общество” – “скромна и изтънчена личност, светъл тен, чип нос, големи, черни очи и плътни вежди, тяло с леки извивки и височина поне 158 см”.

– Франция Французите са известни с любовта си към модата и елегантността. Потребител споделя, че френският идеал за красота е “комбинация от тялото на модел и излъчването на съседското момиче”, като допълва, че “може дори да е мъжкарана – големите гърди са надценени, малките са много по-яки!”

– Великобритания Алек Фейн я характеризира: “дребна, не прекалено слаба, големи (но не абсурдно) гърди, хубави форми и да е поне 170 см”.

– САЩ Райън Бърнет споделя своите изисквания към перфектната дама: “вероятно е подобно на много други места; висока, с хубави форми, руса със сини очи (макар светлокафявите очи да са също доста популярни) и с естествен тен”. Той също добавя, че за него идеалната жена е певицата Кеша.

– Египет Ахмед Самир твърди, че “египетската Мерилин Монро”, актрисата Хинд Ростом е считана за идеалната жена. “Тя е една от най-красивите жени в египетската история”.

– България Неизвестен, но доста искрен българин, описва бляскав атлетичен тип жена: “Висока, със стегнато тяло, слаба и с големи гърди”.

– Швейцария Студентът Надеж Бек отговаря на въпроса, като споделя, че мнението му съвпада с това на повечето мъже от Европа: “по-скоро слаба, със среден ръст, кестенява коса и светли очи (макар последното наистина да зависи)”.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!