11 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 19- 25 август

 

Не позволявайте на напрежението да ескалира и да блокира здравия разум

 

Здраве: Силните емоции в петък и събота са причина за стрес и влошаване на здравословното състояние. Не си го причинявайте. Не си внушавайте болести. В неделя и понеделник пазете зрението. Следете кръвното си налягане. Можете да лекувате мигрена. Вторник и сряда са дните, в които е добре да пазите гърлото и да се предпазвате от настинки, защото могат да прераснат в нещо по-сериозно в следващите дни, ако не бъдат лекувани навреме.

Красота и външен вид: Подходящи дни за подстригване на косите – от неделя до четвъртък. Растежът се забавя заради фазата на Луната. Благоприятни дни за накъдряне: вторник и сряда. Благоприятни дни за коламаска: от неделя до четвъртък. Епилирането в петък и събота може да предизвика обриви. Периодът е благоприятен за масажи. Лечебните масажи е препоръчително да направите във вторник и сряда, а разпускащите – в четвъртък. В дните от неделя до сряда е благоприятно поставянето на обеци и татуирането на тялото.

Хранене и диета: Лунната диета, стартирала вчера, продължава до днес в 12.26 часа. Фаза пълнолуние спомага организмът да се освободи от излишната вода и да се детоксикира чрез гладуване. Стартира благоприятен период за диети. Следващият подходящ ден за стартиране на дългосрочен хранителен режим е неделя, 21 август. Всяка диета, започната тогава, ще доведе до желани резултати в дългосрочен аспект.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната се движи в Риби, Овен, Телец и Близнаци. Овладейте чувствата, обуздайте емоцията и дайте криле на разума. Действайте, обмисляйки всеки свой ход, и не позволявайте на импулсивността да ви накара да смените рязко посоката си на движение. Да внимават всички, родени в Риби, Овен, Телец и Близнаци. За тях седмицата е важна и значима.

Темата за импулсивността присъства и в още един от важните аспекти през тази седмица. В сряда, 24 август, Марс и Сатурн са в съвпад. Не позволявайте на напрежението да ескалира и да блокира здравия разум. Провокациите около тази дата не са никак малки, но във вашите ръце е шансът да елиминирате излишния стрес и да приемете всички изненади от съдбата спокойно. Добре е да не се обвързвате с излишни договори, още повече с тежки финансови клаузи. Обмисляйте добре действията си. Въпреки че ще бъде напрегната, седмицата е провокирана и от още един важен аспект – съвпада на Меркурий и Юпитер в понеделник, 22 август. Двете планети ни даряват с потенциал да мислим и размишляваме философски над проблемите. Да разширим интелектуалния си потенциал и внесем нови творчески идеи в живота си. Не се ядосвайте от неодобрението на другите хора. Не всички ще са съгласни с вас. Приемете различните мнения, но не им позволявайте да влияят изцяло върху мирогледа ви. Запазете индивидуалността си през идващата работна седмица.

 

ОВЕН

Упорит труд

 

Очертава се доста нагорещена седмица за повечето от вас. Ако почивате, със сигурност ще бъдете замесени в проблеми, които пронизват личния ви живот, без вие да сте се стремили да попаднете в такава ситуация. Ще се справите, ако проявите безразличие и не се намесвате. Ако сте на работа, тази седмица обещава да бъде гореща и изключително натоварена. В кондиция сте и търсите поле за изява. Желанието ви да берете плодове и признания, без да сте положили нужните усилия, е водещо, но неосъществимо към този момент. Сега успехите ви ще бъдат еквивалент единствено на здрава работа и упорит труд. Чака ви точно това.

 

ТЕЛЕЦ

Проблем с парите

 

Финансови неуредици и проблеми с бюджета могат да се окажат главната причина за главоболията ви през следващата една седмица. За жалост, обвинявате другите хора, че сте останали без пари, вместо да си направите сериозен разчет на разходите и да видите, че изхарчихте повече, отколкото ви беше позволено. Бъдете внимателни, все още можете да закрепите положението, но това ще стане единствено с лишения. Изтърпете само една седмица. В следващата, точно в края на август, ви чака раздвижване в материалната сфера и шанс да спечелите допълнителни финанси.

 

БЛИЗНАЦИ

Иновативно мислене

 

Очаква ви период, в който успявате да проявите своя изключителен творчески потенциал, като се проявявате като абсолютни индивидуалисти и печелите овациите на другите именно чрез нетрадиционния си начин на мислене. Идеите ви са иновационни и ще бъде добре, ако превърнете поне една малка част от тях в реалност. На работното място избягвайте да влизате в конфликти, ако някой не е съгласен с мнението ви. Приемате подобни ситуации като неодобрение от страна на колегите си именно за начина ви на мислене, но те едва ли имат това предвид. Просто приемете, че някои от тях са нервни и си търсят жертва за разправа. Не бъдете тази жертва.

 

РАК

Добра седмица

 

През тази седмица разполагате с пълен потенциал да затвърдите изцяло позициите си на работното си място. Всичко върви много добре и шансът да успеете е във вашите ръце. За почиващите представители периодът е наситен с положителна енергия и благоприятни условия да срещнат подходящите хора, с които да разпуснат емоциите и страстите. При работните Раци моментът е важен да уловят правилната посока, по която да тръгнат от тук насетне. Като цяло тази седмица е напрегната, но благоприятна за вас.

 

ЛЪВ

Печалба или фалит

 

През тази седмица не са изключени различни ситуации, в които попадате, без да сте искали и без да сте се стремили към това. Запазете самообладание. Обърнете повече внимание на личния си бюджет, който сега можете или да влошите внезапно, или да закрепите с допълнителни финанси. Средно положение почти не се очаква. Харченията без мярка ще водят до микрофалити, а предприемчивостта ви ще носи ползи, като ви отвежда до допълнителни дейности и работи, които ви носят извънредни приходи. Вие избирате кое от двете да изберете за себе си.

 

ДЕВА

Късметът е с вас

 

Като цяло тази седмица е особено щастлива за вас. Срещата на Меркурий с Юпитер в знака ви е повод да се почувствате една идея по-сигурни за себе си и своите близки от друг път. Усмихвате се на малките, дребни неща. Невинаги го правите и затова настоящият период се откроява с повече положителни моменти. Избягвайте ситуациите на конфликти и конфронтации, в които можете да попаднете неволно. Точно сега не се нуждаете от влошаване на взаимоотношенията. Късметът е с вас навсякъде.

 

ВЕЗНИ

Силна интуиция

 

Предстои седмица, в която ще трябва да сте активни, от една страна, а от друга, няма да имате достатъчно сили за това. Разпределяйте времето си така, че да ви стига. Плановете са добра идея и можете да ги кроите ден за ден. В момента се радвате на интуиция, така че я използвайте рационално. В личния живот отделете достатъчно време за близките си, а към половинката не проявявайте прекалено голяма ревност. Подлагайте под съмнение думите, които чувате от приятелите си.

 

СКОРПИОН

Обмисляйте детайлите

 

Очаква ви една доста положителна седмица, през която ще имате възможност да изгладите неуредиците в домашните взаимоотношения. Спокойствието вкъщи е основен фактор за просперитета ви и на работното място. Харчете разумно и вложете всички извънредни доходи в семейния бюджет или просто заделете пари за черни дни. Въпреки че опорните думи в хороскопа са финансова и семейна стабилност, не сте застраховани от предприемане на прибързани действия, които да провалят цялата ви седмица. Обмисляйте добре всяка своя крачка.

 

СТРЕЛЕЦ

Внимание с парите

 

И вие ще се радвате на един относително благоприятен период. Надарени сте със силна интуиция и ще бъде добре, ако й се доверявате повече през идните седем дни. Планирайте действията си. Не е изключено да имате предчувствия за всичко, което ви се случва. В никакъв случай не бива да проигравате късмета си на хазарт, защото ще загубите много средства. Бъдете внимателни, защото и предложенията, които ви предстоят в следващите десет дни, могат да са лъжливи. Накрая може да се окажете с празни мечти и големи борчове за погасяване.

 

КОЗИРОГ

Преодолейте бариерите

 

Интересното при вас през този период е, че прикривате всяка своя мисъл, емоция и страст. А всъщност във вас бушуват морета от такива чувства. Затваряте се, защото мнението ви е, че не сте достатъчно разбрани от хората около себе си. Имате нужда да останете поне за малко сами, за да успокоите нервите. Като цяло този период е благоприятен за вас, но изисква да овладеете вътрешните си противоречия, предизвикани от срещата на Марс със Сатурн в съседния ви знак Стрелец. Освободете се от страховете си, приемете се такива, каквито всъщност сте.

 

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с избора си

 

Предстои ви напрегнат период, защото към този момент се повишава вашата самоувереност. Убедени сте, че нищо не може да попречи на успеха ви, и сте решени на всяка цена да поемете риск. При някои рискът може да се прояви в напускане на работа, за да започнете нова, при други – в поемане на финансов ангажимент, а трети могат да рискуват добрите си партньорски и приятелски взаимоотношения, като стартират частен бизнес с прекалено близки хора. За всичко това трябва да сте една идея по-мнителни и внимателни. Пресметнете добре плюсовете и минусите. Обещават ви нещо, но колкото да ви звучи сериозно, в него има нотка вятърничавост.

 

РИБИ

Късате връзки

 

Хубав период за любовта, емоционалните отношения и връзките, на които искрено държите, се задава за вас. Мнозина ще ви разочароват за пореден път и сега можете да ги отстраните напълно от живота си. Това ще даде възможност да обърнете повече внимание на другите хора около себе си, на онези, които винаги са до вас и ви подкрепят. Покажете им, че наистина държите на тях. В служебната част от седмицата бъдете резервирани към нови запознанства. На работното поле ви чака стабилизация.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

19 август. Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Вие сте прибързани и сприхави хора. Постарайте се да се научите на уравновесеност и поетапност в действията си. Зачитайте чуждото мнение, ако искате да бъдете уважавани и да зачитат и вашето мнение. Давайте си почивки, за да не се претоварвате както физически, така и психически. Претоварите ли се, ставате кълбо от нерви и вредите и на себе си, и на околния свят. Вие сте лидери и лидерската позиция е търсена от вас във всяко едно отношение. Родени сте, за да ръководите.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да се захващате с нищо ново, а трябва да сложите край на изостаналите си работи. Освободете се от хората, които до този момент са ви използвали. Подгответе се да започнете начисто след година, но за целта приключете с всичко, което до този момент ви е притеснявало.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане.

20 август. Вие сте уж плахи и нерешителни натури, но ако някой ви постави задача, искате да блеснете и да излезете на преден план. Влизате в групата на тихите води, които са изключително дълбоки в някои моменти. Обичате показността, но не правите впечатление на хора, които обичат да бъдат център на внимание. Като цяло сте изненада за всички около себе си – нещо като бомба със закъснител. Радвате и разплаквате, но истината е, че се превръщате в любимци и това ви прави особено симпатични.

Навлизате в една прекрасна година на ново и успешно начало. Сега ще можете да поставите основите на нещо, с което да се занимавате в идните девет години. Помислете си какво да бъде то.

Здраве: Пазете сърцето и сърдечносъдовата система.

21 август. Пътищата, по които вървите, са отъпкани и проходими, без бариери и без големи трудности. Съдбата бди над живота ви. Предупреждението към вас е да се възползвате от добрите си рождени аспекти, без да проявявате ленивост и мързел. Избягвайте да се предоверявате на хората, защото имате способността да привличате като магнит неблагоприятните запознанства.

Навлизате в година, която изисква да се оставите в ръцете на съдбата, без да упорствате допълнително. Обстоятелствата около вас често ще са по-силни и ще трябва да се примирите с тях. Просто се пуснете по течението, то ще ви отведе в правилната посока. В никакъв случай това няма да бъде лоша година, а напротив. Иска се да не проявявате инат и безсмислено упорство.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!