20 четения

МЛАДОЖЕНКАТА БЕШЕ В БЯЛО. Стопанка е планирала осем месеца сватбата на кучетата си

Триетажна торта, дантелена рокля, парти в кънтри клуб – нищо необичайно за сватба, като се изключи, че булката и младоженецът са кучета, чието бракосъчетание е планирано осем месеца от стопанката им, пише в. “Дейли експрес”.

Алма Падиля от Радклиф, Великобритания, е сбъднала собствената си мечта за традиционна сватба, организирайки и ставайки свидетел на бракосъчетанието на четириногите си питомци Бела и Елвис.

“Много съм щастлива. Тъй като аз самата не съм имала подобна сватба, сега мечтата ми се сбъдна”, казва стопанката като гост в шоуто “Тази сутрин”, в което е била поканена да разкаже за събитието, състояло се миналия месец.

Алма Падиля споделя, че е планирала бракосъчетанието на питомците си Бела и Елвис от породата шицу осем месеца. Стопанката е похарчила около 2000 лири за церемонията и партито.

Бела и Елвис се срещат през 2014 г., след като собствениците на съименника на Краля на рока не могат повече да се грижат за него и го изпращат от Филипините при Алма във Великобритания. След две поколения, наброяващи девет кученца, “мама Падиля” установява, че между питомците й е разцъфнал роман и решава, че е настъпил моментът те да минат под венчило.

“Ден след ден, откакто Елвис е при мен, наблюдавах как привързаността между него и Бела става все по-силна. Реших, че е време за сватба”, споделя 41-годишната стопанка.

На сватбата в местен кънтри клуб са присъствали близо 100 гости, както хора, така и четириноги приятели на булката и младоженеца.

Алма Падиля разказва, че Бела сама е избрала сватбената си рокля от дантела, подушвайки я измежду три предложения. На церемонията косматата булка е носила диадема, украсена с маргаритки и бели рози. Младоженецът Елвис е бил издокаран с папийонка, проектирана от сина на Алма.

На тържеството е била поднесена триетажна торта, изработена от кучешки деликатеси.

“Много хора могат да ме сметнат за луда, но Бела и Елвис са ми като собствени деца. Не ги третирам като кучета. Те просто са моите бебчета”, казва стопанката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!