37 четения

Разследват пастрок за блудство с дете

Мъж от Павликени беше арестуван и срещу него се води разследване за блудство с тригодишно дете. Задържането на мъжа станало, след като жената, с която той живеел на семейни начала, завела в болницата в Павликени малкото си момиченце. Пред лекарите в спешното тя обяснила, че детето има наранявания на половите органи. Когато детето било прегледано, се установило, че то има разкъсвания в областта на гениталиите. От болницата в Павликени веднага препратили момиченцето по спешност в областната болница във Велико Търново, където то е настанено за лечение в отделението по акушерство и гинекология. За случилото се била уведомена и полицията, която веднага привикала майката на разпит. Тя обяснила, че същия ден оставила тригодишното си момиченце и другото си дете вкъщи при доведения им баща и излязла навън по работа. Когато се върнала, момичето плачело, а мъжът най-спокойно отговорил, че било паднало от масата и се ударило, затова пищяло от болка.
Още същия ден пастрокът бил арестуван и отведен на разпит, а по-късно освободен. Води се разследване по две основни версии: за блудство и за травма, причинена по невнимание. Има назначени и медицински експертизи. Ден след случилото се от болницата във Велико Търново съобщиха, че тригодишното момиченце вече е по-добре и постепенно се възстановява. В присъствието на майка си то също ще бъде разпитано от полицията. За случая е уведомен и Отделът за закрила на детето, откъдето също извършват проверка по случая. Резултатите от назначените проверки на държавните институции предстои да бъдат оповестени през следващите дни.
Иван ГЕОРГИЕВ

Един коментар за “Разследват пастрок за блудство с дете

  • 23.08.2016 в 15:39
    Permalink

    Този заслужава да бъде арестуван и да бъде осъден до животен затвор без право на замяна в най тежкият затвор който съществува в нашата държава и сакилинице му да провяват грубо отношение към самият него !!!!! хайде бе уважаеми съди и прокорори къде сте сега действаи те осъдете го

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!