20 четения

Палава компания. Дамите често “водят” секс играчките си на почивка

Летният сезон е в разгара си и за мнозина почивката тепърва предстои. Резултатите от ново проучване показват, че освен плажните принадлежности и сандалите, в куфарите на много дами пътуват и някои по-любопитни артикули, пише в. “Дейли експрес”.

Допитването, направено във Великобритания от фирмата за бельо “Ан Съмърс”, разкрива, че над 50 процента от жените редовно “водят” секс играчките си на почивка. Внушителните 85 процента от участничките в допитването признават, че поне веднъж са слагали в багажа си “палавите” артикули.

Най-често летовничките носят със себе си вибратори. В по-редки случаи дамите са “придружавани” в чужбина от камшици и пенис колани.

Сексуалното здраве е от значение за представителките на нежния пол – 48 процента от тях не пропускат да заредят презервативи в багажа си.

Наличието на “палави” артикули неведнъж е поставяло дамите в неловки ситуации при проверка на летището или в хотелската стая.

Една на всеки десет жени споделя, че е била сконфузена, когато вибраторът или лубрикантът й са “издавали” присъствието си при проверка на летището.

Няколко участнички в допитването разкриват, че са изпитвали неудобство, когато са установявали, че секси бельото или играчките им са намирани и размествани от камериерки в хотелските стаи.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!