69 четения

ЧЕСТИТО! Търновски общински съветник остави ергенлъка заради любовта на живота си

ЕДИН ОТ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ЕРГЕНИ В РЕГИОНА – ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ, ОСТАВИ БОХЕМСКИЯ ЖИВОТ И КАЗА ЗАВЕТНОТО „ДА“ на своята дългогодишна изгора – Снежанка Сребрекова. Двамата вдигнаха пищна сватба през уикенда в комплекс „Българка“ в Арбанаси, на която гости бяха кметът на старата столица Даниел Панов и колеги на Желев в местния парламент.

„Заедно сме от 5 години и най-накрая се решихме. Тя е любовта на живота ми. Кумуваха ни нашите приятели Александър Сергев и Мартина Петрова-Сергева. Още си спомням мига, в който се запознах с бъдещата си жена – това бе в софийското метро, още щом я зърнах, знаех, че ще е моя спътница в живота”, разказа въодушевеният жених.

3 коментара за “ЧЕСТИТО! Търновски общински съветник остави ергенлъка заради любовта на живота си

 • 01.08.2017 в 13:35
  Permalink

  Интересно що за птица това, че е за да чака жената да му предложи брак?!

  Отговор
 • 30.08.2017 в 20:46
  Permalink

  Не съм сигурна да е бил от най-желаните ергени, но вече знам защо нито Валери Симеонов, нито полицията дойдоха да спрат тая дандания в селото. То щото бил техен човек. А тоя дето е писал анонса да излезне от филма степфордски съпруги и ерата на 50те. Анонса е много ретро и не отговаря нито на времето, нито на нравите ни. Ха честито на младоженците. Да почерпят

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!