6 четения

„Етър ВТ” се раздели със защитника Любомир Гуцев

„Етър ВТ” се раздели със защитника Любомир Гуцев, съобщи спортно-техническият директор на клуба Стефан Атанасов. Разводът е по взаимно съгласие, като от клуба благодариха на защитника и му пожелаха успех занапред. Гуцев дойде през лятото от „Септември” (Симитли), но не намери място в състава.

С 22-ма футболисти ще работи на този етап старши треньорът Георги Василев. В понеделник той проведе първата тренировка на тима на стадиона в Дебелец. Наставникът дойде на стадион „Ивайло” в 15 часа и първо се срещна с президента Александър Нанков.

Генералът заяви, че познава повечето от футболистите, но като цяло в следващите дни тепърва ще придобива детайлна представа за отбора. Както бе обявено, в неговия щаб остават треньорите Илиян Киряков и Калоян Чакъров.

Заниманието в Дебелец пропуснаха нападателят Петър Димитров и халфът Денислав Мицаков. Първият се оплака от болки в прасеца и не тренира, а вторият повъртя обиколки на стадиона в старата столица.

В неделя от 18 часа „виолетовите” приемат във Велико Търново плевенския „Спартак” в повторния дебют на Георги Василев начело на „Етър ВТ”. Преди две години мачът помежду им на „Ивайло” завърши наравно 1:1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!