Новини

С рок концерт младежи от Елена помогнаха на болна жена

„Благодаря на всички вас! Признателна съм ви от сърце!

Подарявате ми надежда, че не само ще се излекувам, но че ще живеем в по-добър свят, в който на човек все още му пука за ближния, има човечност и състрадание. Благодаря ви, приятели, за подкрепата! Поклон!“

Тези думи на благодарност са на Галина Кънчева от с. Каменари, майка на петгодишно момченце. Младата жена страда от онкологично заболяване. Терапиите дават надежда да оздравее, но са необходими скъпоструващи лекарства, които Галина закупува от чужбина.

14034784_10209671761406197_4305021595732008444_nЗаслугата да се случи едно добро дело е най-вече на неколцина млади хора, които прекарват лятната ваканция в родната Елена. Студентите Атанас Шалаверов и Велизар Тодоров, запалени рокаджии, са и чудесни изпълнители на китара. В началото намеренията им били да оживят в някоя лятна вечер центъра на града с рок концерт. Подкрепят ги изпълнителите на песни – тийнейджърките Еми Иванова и Йоана Великова, също малката Калина и нейният баща Ади Сербезов. По-късно съзрява идеята този концерт да има благородна кауза и избират да помогнат на Галина.

Със своите изпълнения младите хора събраха 609 лв., които предоставиха на жената за лечението.

Мария СИМЕОНОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *