Ръководство и фенове на „Локомотив” застанаха зад Ангел Червенков и отбора

Фенклубът с призив към всички истински привърженици

Ръководството на общинския футболен клуб „Локомотив“ гарантира подкрепата си към старши треньора Ангел Червенков и екипа му, стана ясно след среща с Управителния съвет. Това беше първото заседание на клубната управа след Общото събрание и избора й в началото на август.

„Доволни сме от работата на треньора и приличните игри на отбора от началото на сезона. Вярно е, че ни се искаше да имаме по-солиден точков актив, но си даваме сметка, че ще е необходимо време да се адаптираме в групата. Ние имаме дългосрочен план и неслучайно сме се спрели на доказан специалист, какъвто безспорно е Ангел Червенков”, коментира след заседанието председателят на УС Даниел Костадинов.

Старши треньорът Ангел Червенков също апелира за малко повече търпение от страна на ръководство и фенове.

sport„На всички ни се искаше да имаме по-сериозен актив и вече да сме се поздравили с победа. За кратък период от време сформирахме приличен отбор, но ще ни е необходимо време да постигнем желания синхрон. Има какво още да се желае като отборен дух на терена. Неслучайно повтарям на момчетата, че ще трябва да се пролее и кръв, за да се поздравим с успех”, заяви треньорът.

Специалистът, извеждал „Литекс“ до шампионска титла и работил с успех в Шотландия и Украйна, ще има определящата дума за стила и методиката на работа с подрастващите в Детско-юношеската школа.

Най-върлите фенове посетиха тренировката на отбора и декларираха подкрепа към треньорите и отбора.

Добрите думи за работата на Червенков не спести и клубната легенда Ангел Минчев, който е и член на Управителния съвет.

„Ангел Червенков работи правилно. Отборът ни играе повече от прилично от началото на сезона. Липсваше ни и доза шанс, за да се поздравим с така желаната победа. Не бива да правим трагедия от едно недобро второ полувреме като това с „Дунав“. Сигурен съм, че тепърва ще накараме другите да се съобразяват с нас”, обобщи Минчев.

„Всички на стадиона!“, призовава пък ръководството на фенклуб „Локомотив“ (Г. Оряховица) преди важното гостуване на „железничарите“ на стадион „Българска армия“.

Управата на фенклуба организира безплатен транспорт за срещата. Записването става в „Еврофутбол“ Камъка, а отпътуването е в събота 17 ч. от сградата на съда в Горна Оряховица.

Мачът от петия кръг е същата вечер от 21:15 ч. на стадион „Българска армия“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *