5 четения

Тихомир Иванов: „Благодаря на всички за подкрепата! За мен бе чест да защитавам честта на България!”

С тези думи Тихомир Иванов се завърна от участието си в Олимпийските игри в Рио де Жанейро. С изравнен личен резултат от 229 см в квалификацията и на финала той направи повече от добро представяне. Освен сериозната подкрепа на спортен клуб „Свилоза”, за който той се състезава, свищовският спортист N 1 за 2015 година изрази големи благодарности и на своя треньор Георги Гетов, който бе плътно до него през всичките дни на подготовка и участие. Той благодари и на Красимир Дачев, който е направил възможно представянето му и се е постарал да не му липсва нищо, за да се чувства винаги добре. Както и на Община Свищов за доверието към него.

Тихомир Иванов постигна 10-о място във финала на скок височина на Олимпиадата в Рио де Жанейро. Това постижение накара хиляди свищовлии да се гордеят с него. Благодарим на това целеустремено и отдадено на спорта момче, което прослави не само България, но и Свищов. Факт е, че през последните години на българските спортисти им е трудно да се подготвят качествено за такива големи форуми, но е и факт, че трудните периоди не могат да спрат истинския спортист към стремежа му за постижения и развитие.

Благодарим на Тихомир Иванов за достойното представяне и му пожелаваме големи спортни успехи и злато на следващите Олимпийски игри, обявиха от Община Свищов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!