8 четения

Всички са поканени, Участвайте! MTV организира световен конкурс за най-добър кавър

Музикалният телевизионен канал MTV стартира конкурс за най-добър кавър, при който победителят ще стане звезда на видеоклип, предаде Франс прес.

Медията обяви конкурса броени дни преди връчването на видео музикантите награди за 2016 година, като прикани за участие всички свои зрители в 120 страни, където е представена.

MTV насърчи феновете си да не се притесняват да използват регионалните заемки. “Стараем се да бъдем световен бранд с местен привкус”, изтъкна Кери Тейлър от ръководството на MTV.

Музикалният канал ще обявява всеки месец заглавието на една песен. За участие в конкурса феновете трябва да качат в Ютюб техния кавър на хита.

На всеки 30 дни ще бъде обявяван победител, който ще има право на видеоклип с негово участие, излъчен по MTV. Сред 12-те победители ще бъде посочен и авторът на кавъра на годината. Той ще бъде заснет професионално от музикалния канал, който ще осигури и промоцията на клипчето.

Първото парче, което ще търси най-добър кавър този месец, е на Майк Познър “I took a Pill in Ibiza”. Същият Познър ще обяви името на победителя в първото месечно състезание.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!