9 четения

Днес е жребият за първенствата на подрастващите, „Изгрев” (Царевец) и „Янтра” (П. Тръмбеш) за сефте с юноши старша възраст

Жребият за новото Зонално първенство на детско-юношеските отбори ще се тегли днес от 11 часа. Срещата между ръководството на Зоналния съвет на БФС във В. Търново и представителите на школите от Северозападна България е от 11 часа в зала на хотел „Арена”.

При юношите старша възраст заявка за участие са подали 8 отбора, съобщи секретарят на Зоната Игор Бакьов.

В урната ще бъдат поставени „Етър ВТ”, „Локомотив” (Г. Оряховица), „Изгрев” (Царевец) и „Янтра” (П. Тръмбеш) от нашия регион, както и „Бдин 1923” (Видин), „Спартак” (Плевен), „Първа атомна” (Козлодуй) и „Чардафон 1919” (Габрово).

11 клуба се очаква да се включат при юношите младша възраст и децата. Тук са: „Етър ВТ”, „Локомотив” (Г. Оряховица), „Академик” (Свищов), „Янтра” (П. Тръмбеш), ОФК „Павликени”, ОФК „Трявна”, ФК „Севлиево”, „Янтра” и „Чардафон 1919” (Габрово), „Спартак” (Плевен)

В групата U15 се очертават 9 състава.

Това са: „Етър ВТ”, „Локомотив” (Г. Оряховица), ПФК „Монтана”, „Бдин 1923” „Литекс” (Ловеч), „Ботев” (Враца), „Спартак” (Плевен) „Янтра 1919” и „Янтра” (Габрово)

12 отбора се включват в шампионата на Футбол 7 и Футбол 9, като най-масирано е присъствието на представители на Габрово и В. Търново.

От града на Рачо Ковача са се записали „Янтра”, „Янтра 1919”, „Янтра 2013”, Орловец 94” и „Чардафон 1919”. Старата столица пък е представена от „Етър ВТ”, „Болярчета” и „Алекс ОК” (Шемшево), за който играят момчета от „виолетовата школа”. В списъка са още „Локомотив” (Г. Оряховица), „Академик” (Свищов), „Локомотив” (Дряново) и ФК „Севлиево”.

Към Зоналния съвет е и първенството на Футбол 5, но то се администрира от председателя на Областния съвет на БФС в Габрово Георги Трендафилов.

Юношите младша възраст и децата започват на 10 септември (събота), Футбол 7 и 9 на следващия ден 11 септември (неделя), U15 на 15 септември (четвъртък), а старшата възраст на 21 септември (сряда).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!