2 четения

КИНО-КЛАСИК SOUNDTRACKS

На 26 Август от 21:00 часа заповядайте на чудесен концерт!

Нарича се КИНО-КЛАСИК SOUNDTRACKS и е специално подготвен за почитателите на филмовата музика, която в годините се оформи и като самостоятелен жанр. „Концертът е вдъхновен от най-ярките филмови ленти, в които класически музикални произведения са заложени като драматургия, а не като фон. Това са едни от знаковите класически произведения в музиката, вплетени органично във фабулата на филмите на някои от най-известните режисьори. Ще се опитаме концертът да бъде в оригинална кино-форма – докато зрителите слушат произведенията, ще гледат и откъсите от филми. Концертът е много подходящ за различна като възраст публика“ – споделя Славчо Николов – режисьор на концерта. Диригент е младият и много талантлив Димитър Косев. Участва оркестърът на Държавна опера-Стара Загора с концертмайстор Паулина Захариева. В програмата на концерта ще прозвучи музика от филмите „Взвод“, „Апокалипсис сега“, „Мулен Руж“, „Изкуплението Шоушенк“, „За къде пътувате“, „Широко затворени очи“, „Кръстникът 3“, „Джанго без окови“, „Ваканцията на Мистър Бийн“, „Речта на краля“, „Усещане за жена“ и др.
Водеща на концерта е актрисата от ДТ“Гео Милев“-Стара Загора Светла Димитров, която също ще видите в кадри, но и на живо на сцената.
ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ: 8, 10 и 12 лева в зависимост от разположението на местата за настаняване. Отстъпки за групи.
БИЛЕТИ С ОТСТЪПКА НА цени от 6.00 лева за учащи, пенсионери и инвалиди в секторите с цена на билетите от 8 и 10 лв. можете да закупите САМО на КАСАТА на ул. „АСЕН ЗЛАТАРОВ” 5 /срещу служебен паркинг на театъра/ Информация и заявки: 0886770511, 0894407595 и 062/ 637915
http://lovetheaters.weebly.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!