10 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 26 август – 1 септември

В сряда Меркурий отново става ретрограден и ще обърка доста от плановете ни

 

Добро начало на седмицата, сила и ентусиазъм за по-амбициозните

 

Здраве: Не пренебрегвайте приятните контакти и компанията, в която можете да бъдете в петък през деня и вечерта. Игнорирайте хората, причиняващи ви емоционални неразположения по един или друг начин. Така ще си спестите доста бъдещи проблеми със здравето. През уикенда е важно да се справите с някои свои вътрешни страхове и противоречия. Болките в стомаха изискват повече внимание и посещение при специалист. В дните от понеделник до сряда често се променя кръвното налягане. Следете го. Възможно е хората с аритмия да получат леки неразположения. В четвъртък обърнете повече внимание на храната, която приемате. Това е прекрасен ден за посещение на хомеопат или лечител с нетрадиционна медицина.

Красота и външен вид: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Растежът се забавя заради фазата на Луната. Неблагоприятни дни: събота и неделя. Благоприятни дни за накъдряне: от понеделник до сряда. За боядисване: четвъртък. Благоприятни дни за коламаска: петък, понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Неблагоприятни: събота и неделя. Ароматни и разпускащи масажи можете да си направите днес. Лечебните масажи, свързани с отблокиране на различни проблеми в организма, направете в четвъртък. В петък, понеделник, вторник, сряда и четвъртък е благоприятно поставянето на обеци и татуирането на тялото. Забранен е престоят в парна баня в петък. Не посещавайте сауна в понеделник, вторник и сряда.

Хранене и диета: И тази седмица Луната е намаляваща, като това благоприятства намаляването на апетита и възможността да свалим килограми, ако сме на диета. Хранете се разумно, пийте повече течности и ще се чувствате прекрасно. Бъдете внимателни с приема на подправки и пържени храни през уикенда, за да не предизвикате стомашни проблеми. Дни, подходящи за стартиране на дългосрочен хранителен режим, са понеделник, вторник или сряда. Стартирате ли тогава своя нов начин на хранене, резултатите ще бъдат добри, а ефектът – траен.

Основни звездни аспекти: Луната през тази седмица гостува в Близнаци, Рак, Лъв и Дева. Постарайте се да преборите негативните усещания в себе си, ако бушуват такива във вас. Обградете се с хора, с които можете да говорите на един и същ език. Посетете близките си и споделете с тях поне обяд или вечеря през уикенда. Всичко това ще ви накара да се почувствате облагородени.

В петък Марс и Нептун предупреждават да не се отказваме от мечтите си, дори понякога да ни е нужно повече време, за да бъдат осъществени те. Аспектът дарява със сила и ентусиазъм по-амбициозните. Венера участва активно в неделя и понеделник на небето и образува съвпад с Меркурий и Юпитер. Разбирателството и хармонията във взаимоотношенията са постижими. Лесно се сработваме с другите хора. Началото на новата делова седмица е силно. Насрочете за тогава по-важните си дела. Не забравяйте, че от сряда, 31 август, Меркурий обръща движението си в ретроградно и ще обърка доста от плановете ни. Периодът след тази дата е неблагоприятен за сключване и подписване на договори, споразумения и закупуване на техника.

 

ОВЕН

Бъдете решителни

 

За вас е от особена важност през този период да бъдете по-решителни и дейни. Не се нуждаете от прекалено много обмисляне, когато стане дума за вземане на решения. Ето защо няма да ви е трудно да осъществите намеренията си. В личен план сте станали прекалено самоуверени и често стигате до големи конфликти със семейството за дребни неща. Не позволявайте на никого да се меси във взаимоотношенията ви, защото чуждото вмешателство може да развали изцяло градената до този момент хармония. Ретроградното движение на Меркурий, което стартира в края на идната седмица, ще ви помогне да преосмислите много свои професионални идеи.

 

ТЕЛЕЦ

Получавате пари

 

Както беше начертано в предходната ви прогноза, след петък ви чака разцвет в материалната и емоционалната сфера. Вие поставят парите на пиедестал не заради тяхната стойност, а заради сигурността, която могат да ви дадат, когато ги имате. Казано с прости думи – парите за вас са средство да си осигурите добър и качествен живот. През тази седмица Венера ще ви помогне да ги имате, а това подобрява и настроението ви, и самочувствието ви. Меркурий от 31 август тръгва в своята поредна ретроградна фаза. Внимавайте с новите начинания и с промените, които желаете да осъществите. Някои от тях ще бъдат отложени за след месец. Не се ядосвайте.

 

БЛИЗНАЦИ

Овладейте напрежението

 

През тази седмица продължавате да проявявате своето иновативно мислене. Идеите ви са все така свежи, нови и осъществими във времето. Не забравяйте, че точно сега вашата планета управител Меркурий е почти стационарна. Забавя движението си до минимум, за да тръгне от 31 август в своята поредна ретроградна фаза. Не спирайте да мечтаете, но имайте едно наум, че мечтите ви ще се сбъдват с една идея по-бавно от друг път. Не губете търпение и кураж. Всичко ще се нареди. Нервността ви през цялата седмица е изявена, но неоправдана. Ако я овладеете, ще постигнете повече хармония около себе си, а това ще ви помогне и да се радвате на по-приятни дни.

 

РАК

Лъжи и лицемерие

 

И последната седмица на август е в същия мажорен ход, както се стекоха обстоятелствата в последните дни при вас. Продължавате смело напред и набирате скорост и инерция. Доста от проектите ви вече срещат одобрение и това ви прави горди и доволни. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си със семейството. Близките искат вашето внимание и е хубаво да им го дадете. Меркурий в края на месеца обръща движението си в ретроградно. Изведнъж изплуват доста лъжи и лицемерие, останали прикрити досега. Направете си сметка с кого да продължите от тук нататък в приятелските среди.

 

ЛЪВ

Добри възможности

 

След една доста натоварена седмица е време за миг да си отдъхнете. В края на август пред вас се изправят по-добри възможности. Шансовете са за разместване на пластовете в личен или професионален аспект – според индивидуалните ви желания. Ако се стремите да заздравите интимните взаимоотношения, съдбата е на ваша страна. Покажете любовта си чрез ласки, подаръци и внимание. В службата също можете да правите промени, но е добре те да са концентрирани в първата половина от работната седмица. Тогава успехът е на ваша страна.

 

ДЕВА

Бъдете търпеливи

 

Не можете да се оплачете от липса на късмет и внимание през последната една седмица. Успяхте да завладеете доста нови територии в живота си, да се реализирате там, където не се чувствахте сигурни преди. В края на август вие сте доволни от себе си и следващата една седмица го доказва напълно. Меркурий, вашият управител, е на път да влезе в поредната си ретроградна фаза. Това е и причината в идните няколко дни плановете ви да търпят леко забавяне. Не се ядосвайте, нормално е. Не се отказвайте, ако виждате, че някои неща ви се получават по-бавно от друг път.

 

ВЕЗНИ

Пленявате с чар

 

През идната една седмица ще бъдете доста самоуверени – качество, което ви липсваше напоследък. Ще се изявите като решителни личности, знаещи точно какво искат и как да го постигнат в реално време. Венера е в благоприятни аспекти с останалите планети и ви помага да засилите своето присъствие на работното място. Ще бъдете търсени. В личен план сте особено очарователни и вашата обаятелност е причина мнозина да си намерят нови обожатели. Внимавайте, ако сте семейни или вече обвързани. Ретроградното движение на Меркурий в края на месеца ще ви помогне да се вгледате в себе си, да направите своя личен анализ на постигнатото и бъдещите цели. Но за него има още време.

 

СКОРПИОН

Опасност от измами

 

И през тази седмица стабилността е основен фактор и за просперитета ви на работното място, и за хармонията в личните ви взаимоотношения. Пред вас се изправят достатъчно възможности. Обмислете добре предложенията, преди да дадете окончателния си отговор. Не сте застраховани от получаване на измамни оферти. Правете добро само там, където то е изрично поискано от вас и където сте убедени, че хората се нуждаят. Съществува опасност да бъдете замесени в различни схеми на благотворителност, чрез които всъщност да финансирате нечий пълен джоб, мислейки, че правите добро някому.

 

СТРЕЛЕЦ

Вдигате бариерите

 

Краят на месец август бележи за вас период на разцвет. От една страна, Сатурн, който вече е директен в знака ви, дарява шанс да научите нещо ново или просто да тръгнете с мечтите и амбициите си напред. Вече усещате лекотата на неговото движение. Повечето бариери, които беше наложила съдбата над живота ви, вече са вдигнати. От друга страна, Юпитер е силен участник в основните звездни аспекти за този период. Любов, разбирателство, хармония и прямота във взаимоотношенията са основните опорни точки. Не забравяйте, че точно на 31 август Меркурий обръща движението си в ретроградно. След тази дата бъдете малко по-внимателни в служебната сфера. Ще трябва да се справите с някои вече допуснати грешки.

 

КОЗИРОГ

Приятни изненади

 

И през този период ще бъде добре да се приемете такива, каквито сте. Само по този начин ще успеете да превърнете минусите в характера си в явни плюсове. Разширете кръгозора си от контакти, бъдете по-отворени към новите запознанства. Венера и Юпитер в Дева отлично въздействат върху уменията ви да общувате и да се сработвате в нова среда. Служебната седмица ще бъде доста успешна, въпреки че обещава да е натоварена. Меркурий обръща движението си в ретроградно от 31 август и ще ви донесе доста изненади. Повечето то тях, разбира се, ще са приятни.

 

ВОДОЛЕЙ

Проблеми с бюджета

 

Обещанията, които ви дадоха напоследък, не се оказаха най-сериозното нещо, на което сте се натъквали. През идната една седмица ще ви се наложи да разчитате единствено и само на себе си. Помолите ли някого за помощ, ще оставате все така разочаровани. На работното място избягвайте да говорите за пари. Не обсъждайте личните си финанси и дори да търсите допълнителна работа към този момент, в никакъв случай не го споделяйте с колегите. От 31 август Меркурий поема ретроградно по своята орбита и може да ви донесе доста проблеми с бюджета. Бъдете пестеливи.

 

РИБИ

Забавяне на планове

 

Успехът е с вас през идната седмица. Хармонизирате мислите, действията и намеренията си. Осъществявате повечето от своите планове. На работното място ви очакват промени, които вие самите предизвиквате. Става въпрос за положителни раздвижвания, за стопляне на взаимоотношенията с колегите и партньорите. В началото на работната седмица е благоприятно време за бизнес. На 31 август Меркурий започва своята поредна ретроградна фаза за тази година и за около месец може да забави някои ваши професионални планове, за които все още не е дошло времето. Доверете му се, с времето всичко ще се нареди.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

26 август. Вие, които сте родени на днешния ден, сте си избрали кармична разплата за този живот. Трудности срещате на работното място, защото все се стремите да помогнете и да свършите и работата на колегите си. Прекалената ви жертвоготовност понякога става опасна за самите вас. Не се препоръчва да градите съдружие, а да залагате на собствения едноличен бизнес. В противен случай ще сте отдадени на работата си и ще вършите както своите задължения, така и задълженията на съдружниците си.

Навлизате в година на вътрешен анализ и поглед назад в изминалите девет години. Сега предстоят моменти, в които ще си спомните за прегрешенията на своите близки, както и за случаите, когато самите вие сте ги наранявали. Простете всичко и поискайте прошка. От друга страна, това е една прекрасна година за започване на обучение или квалификационен курс. За мнозина това е годината, в която ще срещнат своята подходяща брачна половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

27 август. Вие сте хора, които могат да кажат на бялото черно. Ровите се прекалено в дребни подробности и детайли, които не са от значение. Често изпадате в крайности що се отнася до настроението, в което сте. В един момент може да се смеете, а след няколко минути да обърнете монетата и да изпаднете в яростен гняв. Това ви изтощава и натоварва психически. Нещата ще си дойдат на мястото, ако успеете да претъпите силната си агресивност, да гледате по-глобално на света около себе си. Добродушни сте и можете да намерите изход от затруднена ситуация, но не го правите навреме, защото тръгвате от малкото към голямото, а не обратно.

Навлизате в прекрасна година на финансови успехи и шансове да заздравите материалното си състояние. Не отказвайте никаква допълнителна работа, която ви предложат. Ако останете безработни, бързо си търсете нова работа и се заемайте с нея. През тази година не е добра идея да ползвате услугите на платената борса към бюрото по труда.

Здраве: Възможни са проблеми със зъбите, както и обостряния на някои стари и хронични болежки в тялото.

28 август. Вие, родените на 28 август, сте хора с противоречив характер. Не успявате да сте последователни, за да довършите поне едно от започнатите неща. Знаете как да поставяте целите си, но как да стигнете до края е вече урок, който ще трябва да научите, искате ли да успявате в живота. Усетите ли опасност, склонни сте да нанесете удар на хората, с които общувате, точно когато те най-малко очакват.

Навлизате в година на един цялостен завършек на деветгодишен цикъл. Предстои ви да сложите край на отдавна забравени във времето дела, които отлагахте до ден-днешен. Емоционални ще бъдете в много моменти от тази година. Обуздайте нервите и темперамента си и не обвинявайте другите за своите собствени грешки. Нови начала не са позволени.

Здраве: Възможни са чести главоболия. Не претоварвайте очите.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!