41 четения

Un Beso фиеста за четвърти път във Велико Търново

УРОЦИ ЗА НАЧИНАЕЩИ И ТРИ ГОРЕЩИ ПАРТИТА ПОДГОТВЯ НАЙ-ГОЛЯМАТА ШКОЛА ПО ЛАТИНОТАНЦИ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО UN BESO В ЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА UN BESO FIESTA. Фестивалът започва на 8 септември и продължава до 11-и, основната сцена на фиестата тази година е тази на „Артлято” до Държавната художествена галерия „Борис Денев“.

Там всяка вечер в 20,30 часа започват напълно безплатните уроци, които ще водят инструкторите на школата Дарина Георгиева, Ваня Пецурова и Иглика Иванова. Първата вечер урокът е по бачата, втората – по зумба, третата – по салса. Веднага след това започват партитата. По време на всяко от тези партита инструкторите от Un Beso ще разказват за създаването и историята на различните стилове латинотанци и ще показват разликата между тях. Във фестивалните вечери ще има 10 вида латинотанци и всеки ще може да опита стъпките на меренге, зумба, бачата, кизомба, зук, салса, мамбо, пачанга, кубинска салса, ча-ча-ча и др.

Последният ден от фестивала започва още в 10 часа сутринта с парти, наречено „Неделно събуждане“. Тогава ще има паралелни занимания за деца и възрастни. Малчуганите ще се занимават с латинотанци, йога и капоейра и ще се веселят с аниматорите на Un Beso. Възрастните ще се забавляват с безплатни уроци по тае бо, народни танци, степ аеробика, йога и фитбол. Всички занимания ще бъдат зад галерията и ще вървят паралелно до обяд.

Повече от 1000 търновци са преминали през Un Beso Art & Dance Center за петте години, в които школата съществува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!