А какво искат жените?

Мъжете по традиция са смятани за по-големи сексуални мераклии. Ново проучване обаче поставят под въпрос това широко разпространено схващане. Оказва се, че в действителност жените са по-настроеният за секс пол, пише в. “Сънди експрес”.

Целта на проучването, направено във Великобритания сред 500 дами по поръчка на създателите на мобилното приложение Kindara, е да разбие някои полови стереотипи относно жените, като например че те не са толкова заинтересовани от секса, както и че не получават оргазъм толкова често, колкото мъжете.

Резултатите от допитването обаче показват, че над 50 процента от представителките на нежния пол не правят толкова секс, колкото им се иска. В действителност внушителните 75 процента от жените имат желание да “мачкат чаршафите” поне три пъти седмично. Дори подобно количество интимност обаче се оказва недостатъчно за някои ненаситни дами – 13 процента от анкетираните признават, че имат желание за сексуални занимания над шест пъти седмично.

Проучването разкрива още, че броят на жените, които получават оргазъм поне веднъж по време на секс се е увеличил от 29 процента преди около 20 години до 39 процента в наши дни. Десет на сто от дамите достигат до кулминацията в половия акт повече от веднъж.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *