9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 29 август, понеделник

Луната преминава от Рак в Лъв в 11.11 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 26-и в 27-ми в 3.41 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: До 11.11 часа са нежелателни операциите в областта на гърдите и стомаха, а след това – на сърдечния мускул, сърдечносъдовата система, диафрагмата. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми със сърцето и високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Благоприятно време за подстригване на косите, а за посещение при козметика за коламаска подходящото време е след 11.11 часа. Преди това можете да направите водни процедури за укрепване на организма. Избягвайте престоя в сауна, ще навреди на сърцето.

Хранене и диета: Хапнете мюсли или овесени ядки сутринта. За обяд и вечеря пригответе храна, богата на белтъчини – леко месо със зеленчуци, яйца, кисело мляко или бобови растения. Следобед хапнете порция плодове или фреш от плодове. Ще ви ободри.

Цветове, носещи късмет: Светлосиво, бяло, зелено, жълто и оранжево.

Грижа за дома и градината: Поливане на цветята и растенията вкъщи и в градината: до 11.11 часа. Засаждане и пресаждане на растения – до 18.16 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес е важно да обърнем внимание на своите собствени потребности и да не се впускаме в реализиране на чуждите желания. Ще бъдем поставени в ситуации, в които трябва да защитаваме мнението си. Трябва да го правим смело и без угризения.

Звездни аспекти за деня: До обяд подгответе своите планове за цялата работна седмица. Не стартирайте нищо в сутрешните часое. Едва ли ще го довършите някога. Делата, започнати след това, ще вървят доста по-благополучно. Днешният ден е силен заради съвпада между Меркурий и Венера. Той стимулира творческия потенциал. Насочете енергията си към създаване на нещо ново. Помолете за помощ само ако наистина се нуждаете. Помагайте там, където помощта ви е потърсена.

 

ОВЕН

Ограничете контактите

 

Нервни и напрегнати сте в понеделник, защото стартирате трудно работната седмица. Избягвайте да се карате с когото и да било. Ако е възможно, ограничете контактите и спрете общуването с хора, които са ви неприятни. Изолирайте ги. Предстои да решите един важен личен проблем, но това ще се случи без ваше участие, от само себе си.

 

ТЕЛЕЦ

Не се претоварвайте

 

Прекалено уязвими от страна на чужди удари, Телците днес следва да бъдат особено внимателни. Предстои един тежък ден, който в първоначалните часове не дава вид на такъв. Не пропускайте възможност да си почивате, избягвайте да се претоварвате и физически, и психически. Накрая на деня можете да се почувствате изтощени, без никакви сили.

 

БЛИЗНАЦИ

Затворени в себе си

 

Доста дилеми има около вас към този момент. Трудно ще вземете решение тази седмица, защото сте в неудобна позиция, а и психически се чувствате лабилни, за да предприемете правилните стъпки. Ограничете неподходящите контакти. Избягвайте да разказвате лични преживявания или планове и не общувайте излишно с хората наоколо.

 

РАК

Бъдете нащрек

 

В понеделник сте прекалено напрегнати и това задължително се отразява на работата, която вършите, както и на взаимоотношенията, в които влизате. Денят е абсолютно неподходящ за всякакви договорни инициативи, покупки и започване на каквото и да било. В бизнеса бъдете внимателни, за да не си причините сериозни парични проблеми.

 

ЛЪВ

Лошо настроение

 

Стартирате новата работна седмица с критичен ден. Съветът ми е да ограничавате контактите и да не се заяждате с никого, ако ви дразни или просто не е на вашето мнение. Липсата на достатъчно психическа почивка през уикенда е причината в момента да сте в лошо настроение. Не вгорчавайте настроението и на хората около вас.

 

ДЕВА

Идват по-добри дни

 

Трудностите в понеделник няма да са малко, но те имат за цел да ви покажат дали посоката, в която вървите, е правилна или не. Не предприемайте никакви инициативи. Сами ще се убедите, че съдбата не ви подкрепя, ако искате да направите нещо ново. Предстоят по-добри дни, в които ще можете да се изявите изцяло и напълно. Просто изчакайте дотогава.

 

ВЕЗНИ

Рутинни ангажименти

 

Избягвайте да вземате решения в този ден. Предизвикателствата са твърде малки и няма да ви впечатлят с нищо. На работното място трудности, породени от стари грешки, са в основата на повечето проблеми и разочарования. Денят ви ще бъде пълноценен, ако се заемете с рутинните си ангажименти и завършите изостанала работа.

 

СКОРПИОН

Ден за почивка

 

Не бива да очаквате много от този ден и ако не ви спори, просто не подхващайте каквото и да било. Можете успешно да завършите стари дела или да приключите взаимоотношения с хора, които вече са ненужни в живота ви. Това ще ви се отрази прекрасно. Направете го. Избягвайте да се натоварвате с чужди проблеми и болки, починете си.

 

СТРЕЛЕЦ

Направете план

 

Лесно можете да превърнете този ден в успешен, ако предвидливо направите план за действие и го спазвате. Разбира се, в плана не бива да включвате стартиране на нещо ново, защото то няма да се развие според очакванията ви. В личните взаимоотношения не намесвайте финансови проблеми. В никакъв случай не говорете за пари.

 

КОЗИРОГ

Приключете делата

 

Предстои да завършите едно свое вече поето дело. Мога да нарека понеделник критичен ден, защото трудно ще постигате своето и е от особено значение да се вслушвате в думите на другите хора. Не поемайте никакви допълнителни задачи и когато някой ви критикува, чуйте причината. Повод за упреци явно има, така че извлечете поука от ситуацията.

 

ВОДОЛЕЙ

Стартират промени

 

Днес сте прекалено нервни и това ще се отрази зле на взаимоотношенията с колеги, приятели, познати и контрагенти. В бизнеса не поставяйте никакви нови начала, защото всичко, подето днес, няма да бъде увенчано с желания успех. В личния ви живот стартират промени, които след септември ще се оформят във възможност за ново начало.

 

РИБИ

Конфликти с колеги

 

Разчитайте само на действия, които ви носят стабилност. Не предприемайте никакви промени днес, защото ще останете разочаровани от крайния резултат, до който ще доведат. Предстои ви един не толкова активен ден. На работното място нервността ви е повишена и това може да доведе до известни конфликти и пререкания. Избягвайте да спорите.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Плахи, нежни и чувствителни сте вие, които празнувате рожден ден днес. Често позволявате на най-близките си да ви потъпкват и раняват. Внушили сте си, че нямате сили да се изправите пред човек и да оспорите мнението му. В жестока грешка сте. Убедете се в противното. Мисията ви е да се превърнете в хора ловци, а не в покорни жертви в този живот. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете. Притежавате много таланти, които не изявявате поради липсата на самоувереност. Променете мисленето си. Това, че сте се родили на 29-и, е последно предупреждение от съдбата и тест за вашата сила. Колкото по-скоро покажете, че сте владетели на живота си, толкова по-добре. Успехите няма да закъснеят.

От днес до рождения ви ден догодина вие сте в подходящо време за поставяне на ново и дългосрочно начало. Обмислете го добре и го поставете в момента, в който се чувствате най-уверени. Не бъдете прибързани и ще видите, че годината ще се окаже много успешна за вас.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния пулс и ритъм заради забързаното ежедневие. Осигурявайте си нужната почивка и ще бъдете здрави.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!