6 четения

Интернетът забранен. Мелничка за черен пипер дезактивира безжичния рутер по време на семейни вечери

Известната фирма за сосове за макарони “Долмио” разработи мелничка за черен пипер, която от една страна стрива подправката, а от друга дезактивира домашния безжичен рутер, така че никой да не може да ползва технологии на семейната маса, съобщава сайтът Ей Би Си нюз.

Компанията направила проучване сред австралийските домакинства и установила, че 63 процента от семейните скандали в Австралия ставали заради използването на таблети, лаптопи и смартфони на фамилната трапеза.

Тридесет и осем на сто от интервюираните чистосърдечно си признали, че нищо на света не може да ги спре да ползват технологиите, дори и на семейната софра.

164-6Това подтикнало “Долмио” да поръчат джаджа – убиец на безжична връзка, под формата на кухненски прибор. Така се появила мелничката за черен пипер Pepper Hacker. Тя действа като истински хакер, лишавайки от всякакъв интернет сътрапезниците, така че да се възцари мир по време на обядите и вечерите на децата с родителското тяло.

Артикулът е способен да блокира едновременно до четири устройства и презареждащата му се батерия може да издържи до шест семейни сбирки около масата. Засегнатите от мелничката мобилни устройства изписват на екрана си “Време е за семейна вечеря и интернет не е поканен на трапезата!” “Заглушаването” трае 30 минути.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!