9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 30 август, вторник

Луната е в Лъв. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-ми в 28-ми в 4.43 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия и главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им се забавя заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб. Ако желаете да експериментирате с някоя нова дреха, направете го. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за стартиране на хранителен режим или диета. Днес хапвайте по малко и начесто. Включете повече белтъчини в храненето си. Между основните хранения хапвайте порция плодове, за да държите организма си през целия ден в енергиен комфорт.

Цветове, носещи късмет: Червено и жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 18.56 часа.

Нумерологичен хороскоп: Прекрасен ден, който разкрива много възможности. Намислете си желания и направете планове за септември. Стремете се към добротворство, но правете само пожелано добро.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни положителен вторник. Все още сме под въздействието на благоприятния аспект между Меркурий и Венера. Днес Луната е в хармония с Марс и Сатурн. Делата спорят. Отворени сме да поемаме важни ангажименти. Залавяме се с дейности, които са значими и носят престиж. Като цяло денят е успешен и благоприятен. Използвайте го.

 

ОВЕН

Смело напред

 

Във вторник, въпреки че сте подвластни на обстоятелствата около себе си, ще постигнете желания успех. Бъдете активни, борете се за просперитета, който искате и заслужавате. Можете да подемете нови начала или да се заемете с работа, която ви се струва престижна и надеждна. Мнозина сменят работното място, моментът за това е подходящ.

 

ТЕЛЕЦ

Решавате проблеми

 

Вторник е ден, който е добре да изживеете по-лежерно, без да изпитвате излишно психическо напрежение. Обърнете повече внимание на детайлите в работата, която вършите. Налага се да преодолеете препятствия, които не са създадени от вас, а от странични хора. Бъдете в хармония с близките си. Това ще ви помогне да се справите с проблемите.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете себе си

 

Вземете поука от всяка допусната в миналото грешка независимо по каква причина сте я направили. Не променяйте житейската си философия, не копирайте чужди идеи и не следвайте сляпо кумири. Бъдете себе си. Това е ключът към правилния път, който трябва да поемете, за да сте успешни и щастливи. Съобразете се с това.

 

РАК

Не помагайте

 

Въпреки благоприятните обстоятелства, в които попадате днес, очаква ви напрегнат ден, изпълнен с изпитания. Шансът обаче да се справите с всяка една трудност е на ваша страна. Не се опитвайте да предлагате помощта си. Днес е важно да съхраните себе си, да вършите своята собствена работа. В личен план имате нужда от спокойствие.

 

ЛЪВ

Сменете прическата

 

Луната гостува в знака ви. От една страна, станали сте прекалено нервни, или по-скоро нетърпеливи да ви се случат положителни промени. От друга страна, сега е моментът да поемете премерен риск и да стартирате нова дейност. Купете си дреха или сменете прическата си. Направете нещо за своя външен вид, ще се почувствате чудесно.

 

ДЕВА

По инерция

 

Не сте в най-върховата си форма. Това е и причината, поради която във вторник не бива да вземате важни решения и да сменяте посоката на движение. Пуснете се по инерция. Обърнете по-голямо внимание на вътрешния си мир и хармония. Обградете се с хора, на които можете да разчитате и да имате пълно доверие. Така ще бъдете спокойни.

 

ВЕЗНИ

Ден за изяви

 

Очаква ви благоприятен ден. Съдбата изисква от вас да се изявите като дейни и развиващи се личности. Днес можете да подобрите многократно доходите си, ако наистина покажете инициативност и решителност. Използвайте вторника във ваша полза. Заслужава си да поемете риска. Обмислете детайлите и действайте, моментът е подходящ, за ваше добро е.

 

СКОРПИОН

Тровят ви живота

 

Във вторник сте подвластни на различни обстоятелства. Настроенията на хората около вас също влияят върху психиката ви. Като цяло днес не обръщайте внимание на нечие мърморене, превърнало се в повод да се ядосвате и недоволствате. Обърнете внимание на личните си дела. Имате нужда да останете насаме със себе си и да направите самоанализ.

 

СТРЕЛЕЦ

Добри предложения

 

Очаква ви ден на промени и новости, който ще ви се хареса толкова много, че няма да искате да свършва. Обърнете внимание на новите предложения, които получавате. Имате нужда от съвети, а съветниците са най-близките ви хора. Можете да подобрите бъдещите си доходи. Направете го, имате шанс да попаднете на подходяща работа.

 

КОЗИРОГ

Постигате хармония

 

Отнасяйте се сериозно към всяка една задача, с която се заемете днес. Денят е благоприятен и ви носи доста сериозни възможности да подобрите финансовото си състояние и да се докажете като прекрасни изпълнители в настоящата си работа. В личен план също сте доволни от обстоятелствата. Чака ви любов и разбирателство. Постигате хармония.

 

ВОДОЛЕЙ

Съсредоточете се

 

Заемайте се само с работа, която можете да свършите в рамките на деня. Не надценявайте възможностите си. По-добре е да сте изпълнили малко на брой неща, но качествено. Обратното ще ви коства доста загуби и нежелани последствия. В личен план бъдете готови на компромиси, за да съхраните хармонията. Не влизайте в конфликти.

 

РИБИ

Премълчавайте си

 

Денят е емоционален и забързан. Преминава като миг и затова е добре да се съсредоточите в своята работа, без да я отлагате за утре. Колкото по-ангажирани сте, толкова по-доволни ще останете от резултатите, които постигате. В личен план компромисите са задължителни. Премълчавайте емоционалните реплики, не обиждайте близките си.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте в ден, който ви определя като щедри, даровити и много усмихнати хора. В същото време сякаш играете роля пред останалите, защото, останете ли сами, сте меланхолични и затворени. Не успявате да се зарадвате на онова, което имате. Причината е, че все искате повече и повече. Бъдете реалисти. Често допускате странни познанства в живота си и нерядко те ви вредят. Заложете на истинските хора и на онези, които са с открити души.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а се съобразете с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Пуснете се по течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!