За една година. Американец оживя след удар от мълния и ухапвания на змия и отровен паяк

Кайл Кук не може да прецени дали е най-големият кутцузлия, или има невероятен късмет. За четири години той е ударен от мълния, ухапан от отровен паяк и нападнат от диамантена гърмяща змия, съобщи Асошиейтед прес.

Произшествието със змията е най-скорошното. 31-годишният Кук приключвал с косенето на тревата в двора на къщата си в Лейкланд на 11 август, когато чул силно тракане. На около метър разстояние видял змия, дълга 1,5 м. Започнал да отстъпва назад, но попаднал на пръчка. Звукът провокирал змията, която го нападнала. Белезите от зъбите й още се виждат на десния му глезен.

След ухапването съпругата на Кук веднага го закарала в болница. За щастие се оказало, че зъбите на змията са навлезли само в слоя тлъстини – Кук сам се нарича “едричък”. Това го спасило, защото отровата не проникнала в кръвта. Предишният му инцидент е от 2012 г. – тогава го ударила мълния, която паднала на 3 м от него. През април тази година пък го ухапал паяк-отшелник.

Кук е имал и други инциденти – хапал го е алигатор, който той уловил без да иска с въдица. Ухапал го и бирманският питон на приятеля му, докато се опитвал да го нахрани.

Бащата на Кайл, Майк Кук, го нарича “ходещ закон на Мърфи”.

източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.