7 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 1 септември, четвъртък

Дневен хороскоп. Прогноза за 1 септември, четвъртък

Луната е в Дева. Фаза – новолуние, което настъпва в 12.03 часа. Лунният ден преминава от 29-и в 1-ви в 12.03 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелателни са операциите на червата, жлъчката и жлъчния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на стомашни разстройства, камъни в жлъчката.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване и боядисване на косите. Можете да направите лечебни масажи на цялото тяло.

Хранене и диета: Днес организмът задържа вода, затова и се чувстваме тежки. Добре е да се намали приемът на сол. Пийте повече минерална вода. Лунната диета стартира днес в 12.03 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Охра и синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 20.05 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днешният ден носи щастливи вибрации и доза късмет, която, ако използваме благоразумно, можем да постигнем добри резултати. Чувстваме нужда да общуваме и споделяме. Хубавото е, че ще намираме хора, с които да имаме общи теми. В служебен план нещата вървят хармонично. В личния живот не бива да отказваме среща с приятели.

Звездни аспекти за деня: Новолунието в Дева ни дава шанс да разгърнем възможностите си, да потърсим най-ценното в себе си и да го изявим в следващите месеци. Погледнете света откъм хубавата му страна. Напишете на листче заачите, които искате да започнете и завършите в срок през следващите шест месеца. Листчето скрийте някъде, където никой няма да го намери, и след като изтече шестмесечния срок отново го прочетете, за да видите колко от набелязаните цели са изпълнени.

 

ОВЕН

Нова работа

 

Доста интересен ден ще бъде четвъртък за Овните, защото в момента им се виждат трудни рутинните задължения, които в други случаи те вършат с лекота. Може би е време за някаква промяна. Още сутринта трябва да се заловят с нещо ново, което ще им носи едновременно и удовлетворение, и допълнителни приходи. Така ще постигнат успехи.

 

ТЕЛЕЦ

Без предизвикателства

 

В четвъртък повечето Телци проявяват оптимизъм и така прогонват негативното настроение от себе си. Професионалните ангажименти вършат с неособено удовлетворение и без желание. Причината е в липсата на предизвикателства на този етап. За сметка на това в любовта ги чака щастие, разбирателство и хубави моменти.

 

БЛИЗНАЦИ

Отново затишие

 

Представителите на Близнаци не са в най-добра кондиция, но към днешна дата успяват да се наместят измежду лошите обстоятелства и да се адаптират към тях. Главна характеристика на деня е липсата на предизвикателства и шансове за изява. Нека обаче използват това в своя полза. Свободните минути за любов и лични дела днес са в изобилие.

 

РАК

Далеч от зложелатели

 

В четвъртък активно ще се заловите със своите делови ангажименти. Доста срещи и контакти ще осъществите днес и все нещо ще излезе от тях. Бъдете нащрек. Предоверявате се и не виждате кой с какви намерения идва при вас. Позволявате на недоброжелателни хора да се намесват в живота ви и да развалят отношенията в семейството.

 

ЛЪВ

Прекалено самоуверени

 

В четвъртък действията ви са смели. Те се превръщат в причина доста от колегите да се отдръпнат от вас, виждайки реална конкуренция във ваше лице. Грози ви явна заплаха от заговор или конспирация, която не бива да подценявате още от самото начало. Добре е да сте по-предвидливи и предпазливи. Прекалената самоувереност ви вреди.

 

ДЕВА

Не се предоверявайте

 

Натиск или заговор на работното място може да се окаже сериозен проблем за плановете и намеренията ви днес. Бяхте замислили да свършите някои задължения, но едва ли ще успеете, при положение, че плановете ви не вървят според хронологията. Говорите прекалено много и споделяте какво ли не. Предоверявате се ненужно, а това ще ви навреди.

 

ВЕЗНИ

Разочароват ви

 

Везните се намират в чудесна ситуация на стабилност и увереност. Въпреки това и при тях не липсват моменти на разочарования от приятелите и обкръжението. Причина да останат огорчени е фактът, че се предоверяват, а не трябва да са толкова доверчиви. В личен план нещата стоят по друг начин. Там цари хармония и предателства не се очакват.

 

СКОРПИОН

Настрана от клюките

 

Тази седмица е богата на социални контакти и четвъртък също поддържа тази тенденция. И днес няма да се разминете с вече станалите ежедневни разговори и срещи с различни хора. Бъдете внимателни и не изпускайте от поглед онези, които се ровят досадно и подозрително в личния ви живот. Дръжте ги настрана, за да не пострада личният ви живот.

 

СТРЕЛЕЦ

Получавате помощ

 

В четвъртък доста въпроси засягат темата за парите и някои ситуации ви карат да чувствате финансова нестабилност. Наистина е възникнал повод за притеснение при една част от представителите, но за паника не бива да става и дума. Влиятелен човек извън семейството ще ви подаде ръка в тази затруднена ситуация.

 

КОЗИРОГ

Пасивен ден

 

В делово отношение точно днес сте решили да стреляте напосоки и да стартирате нова дейност. В очите ви се вижда ентусиазъм и решителност, които в други случаи биха били похвални. За съжаление, днес не действате стратегически и може би това е основната причина да не успявате. Пуснете се по течението. Денят не е сред най-активните.

 

ВОДОЛЕЙ

Промяна в плановете

 

Четвъртък идва с по-незабележими перспективи за реализация или служебна активност. Това е ден за рутинни задължения и дейности, които не изискват поемане на отговорности. Планове правите, но една голяма част от тях ще бъдат променени впоследствие. Имайте готовност да се приспособите към обстоятелствата.

 

РИБИ

Връщате се в бизнеса

 

За мнозина от Рибите четвъртък е ведър и благоприятен ден. Причина за техния ентусиазъм е осъществена сделка или договаряне на допълнителни условия по вече сключени споразумения. Доволни сте от себе си, новолунието ви помага да повдигнете своя делови дух и отново да се върнете в бизнеса. В личния живот нещата са стабилни.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте да бъдете лидери, въпреки че на моменти проявявате сдържаност и подценявате силите си. Вие сте перфекционисти, но често се захващате с няколко неща наведнъж и нерядко не излиза нищо от това, което вършите. Бъдете последователни в действията си, търпеливи в начинанията и категорични в преценките си. Един ден ще бъдете ръководители и на вас ще ви се има голямо доверие. Нека то бъде заслужено.

Навлизате в прекрасна година на ново и успешно начало, което може да се прояви още през този месец. Дори и да закъснеете с него, очакват ви още дванайсет месеца на новости и просперитет. Полагайте началата премислено и планирано, за да не дойде ден, в който да съжалявате за нещо пропуснато. С каквото се захванете сега, ще го вършите поне девет години напред.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – чести аритмии и ускорен пулс, заради силна активност или притеснения.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!