32 четения

Кметът Даниел Панов ще става доктор на науките

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ИНЖ. ДАНИЕЛ ПАНОВ ЩЕ Е МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕНИЯТ ГРАДОНАЧАЛНИК У НАС С ДОКТОРСКА СТЕПЕН ПО ОТБРАНА И СИГУРНОСТ. В момента градоначалникът на старата столица работи върху дисертация на тема „Възможности за нова ефективна защита от бедствия, аварии и катастрофи в община Велико Търново“. Негов научен ръководител пък е проф. Михаил Харалампиев, който е смятан за един от най-добрите капацитети в тази област.

„Даниел Панов е много старателен и изпълнява стриктно учебния си план. Втори научен ръководител му е проф. Севдалина Димитрова, а научен консултант подп. доц. Георги Георгиев. Темата му е значима и уникална и се надявам научният му труд да е база за други разработки и да помогне на всички общини да се справят с подобни проблеми“, коментира научният ръководител проф. Харалампиев. Той е много доволен и от факта, че всеки момент благодарение и на докторанта му местното войнство ще има свой клуб, който ще се намира в близост до болницата.

Кметът Панов е възпитаник на Националния военен университет, откъдето е инженер в специалността „Двигатели с вътрешно горене“. В момента той е зачислен и във факултета „Общовойскови“, а дисертацията си ще защити през май 2017 г. Отскоро доктор на науките е и общинската съветничка от БСП Валерия-Тереза Дончева. Тя успешно е защитила дисертация, посветена на борбата с корупцията в Университета по библиотекознание и информационни технологии.

Стилян НАЙДЕНОВ

3 коментара за “Кметът Даниел Панов ще става доктор на науките

 • 01.09.2016 в 13:17
  Permalink

  „Борба“, моля Ви, бъдете малко по-грамотни! За да станеш „доктор на науките“, преди това това трябва да си придобил образователно-научната степен „доктор“!!! Прескачане на степен по ЗРАСБ и по ЗВО не е възможно! Панов е докторант и тепърва ще придобива ОНС „доктор“ – това е т.нар. „малък доктор“! За доктор на науките /т. нар. „голям доктор“/ нещата са различни като процедура, изисквания и т.н. Същото важи и за Валерия Дончева! Поправете се! Читателите Ви не са запознати, но поне Вие не пишете глупости!

  Отговор
 • 01.09.2016 в 16:45
  Permalink

  Той защото много разбира от отбрана и сигурност, затова прецени ,че охраната на парк Света Гора струва 800 000 лева за 3 год. и източи бюджета. Това ако е доктор на науките……..

  Отговор
 • 02.09.2016 в 10:05
  Permalink

  Защо не казвате истината,че Панов е един обикновен фатмак с Гербаджийски амбиции за власт??? Знаем как неговото поколение завършваше военното…който не може и не става за нищо друго-Двигатели с вътрешно горене:):):)Че и държи непременно да му казват Инженер….комплексарщина

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!