22 четения

Представителството на Philips AVENT направи дарение на областната болница

Фирма „Ивентас” ЕООД, официален дистрибутор на Philips AVENT за България, дари работно облекло на заетите в Отделението по акушерство и гинекология на областната болница във Велико Търново, както и две механични помпи за кърма.

Всеки от 8-те лекари акушер-гинеколози, 20-те акушерки и 10-те санитарки се сдобиха с комплект работно облекло, включващ туника и панталон, с бранда на световноизвестната английска марка, посветена в грижата за майките и техните наследници по целия свят. С новото облекло ще се подобри самочувствието на медиците и професионалистите по здравни грижи и тяхната мотивация за ефективна работа в грижата за родилките и наследниците им.

Търновки, както всички български майки, знаят, че Philips AVENT им предоставя възможността да ползват висококачествени и клинично тествани аксесоари за хранене на бебето, независимо дали са решили да кърмят, да го хранят с хуманизирани млека или двете заедно. Всички продукти на Philips AVENT са сертифицирани по най-високите световни стандарти за качество и са носители на много награди за дизайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!