Куриоз. Частни охранители закопчаха апаш през решетката на магазин с шише ракия

Шефът на „Делта-ком”: “Преди няколко години на същото място спипахме по същия начин друг крадец“

„За 23 г. служба в бранша такъв куриоз не ни се бе случвал – през няколко години по един и същи начин и на едно и също място момчетата да хванат апаш през решетката на магазин!“, каза шефът на частната охранителна фирма „Делта-ком” във Велико Търново Борис Попов.

Куриозният случай се разиграл в нощта срещу събота в старата част на областния център край Регионалната библиотека. По сигнал на техниката мобилен екип на фирмата отишъл да види какво става в „Мини маркет“ на главната улица. Красимир Данев и Милен Иванов забелязали ръце на мъж, които през решетката на склада на хранителния магазин слагат на тротоара бутилка с ракия. По същия начин преди известно време от същата охранителна фирма бил спипан и друг апаш, вече осъден.

Спипаният на същото място по същия начин крадец преди  Сн.Делта-ком
Спипаният на същото място по същия начин крадец преди
Сн.Делта-ком

Служителите щракнали белезниците на крадеца и се обадили на полицията, която го прибрала. Той се оказал 22-годишният А. Р. от Две могили, Русенско. Гастрольорът крадец тъкмо си бил нагласил плячка за изнасяне от минимаркета – цигари, пиячка и храна, когато изневиделица го оковали с белезници. Мъжът е рецидивист с много регистрации и известен на МВР, казаха от Областната полиция и подчертаха, че това е поредният случай на залавяне на апаш със съдействието на частна охранителна фирма. По-късно същата вечер други охранители спипали крадец, който току-откраднал мобилен телефон от стая в Интерхотела, където се бил промъкнал.

Н. ГЕОРГИЕВА

One thought on “Куриоз. Частни охранители закопчаха апаш през решетката на магазин с шише ракия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.