5 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 8 септември, четвъртък

Луната преминава в Стрелец в 4.19 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 7-ми в 8-ми в 13.30 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Не се препоръчва донорството и кръвопреливането, даряването на кръв също е нежелателно. Неблагоприятна е хирургическата намеса в областта на бедрата, таза, седалищния нерв, черния дроб. Добре протичат профилактиката и лечението на чернодробни заболявания. Спортувайте.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Неблагоприятни са антицелулитните масажи в областта на бедрата и седалището. Спортувайте. Конната езда днес оказва доста благоприятно влияние върху емоционалното и физическото ни състояние.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за стартиране на диета или дългосрочен хранителен режим. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна днес.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 13.30 часа.

Нумерологичен хороскоп: Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и семейния бюджет. На въпросите, касаещи заплащането ви на работното място. Можете да договорите по-добро възнаграждение и да подобрите стандарта си на живот.

Звездни аспекти за деня: Навлизането на Луната в Стрелец ни помага да подобрим неколкократно настроението си. Гледаме по-оптимистично на нещата около себе си. Търсим информация и лесно намираме контакти, за да свършим определена колективна работа. Като цяло общуването днес е силно застъпено в прогнозата. Не сами, а колективно ще постигаме всяка набелязана цел.

 

ОВЕН

Все бързате

 

И днес целите ви са от особено важно значение. За съжаление обаче, често си давате прекалено кратки срокове за тяхното осъществяване. Така е и днес. Искате нещата да се случват бързо и на мига, а това не е възможно. Лесно губите интерес от това забавяне. Обърнете повече внимание на общуването. Търсете полезни контакти.

 

ТЕЛЕЦ

Вярна интуиция

 

Не обръщайте внимание на хаотичните мисли, които царят около вас в последно време. Колегите, приятелите и семейството често ви объркват, като дават различни по характер съвети. Сега не е много добре да се вслушвате. Интуицията ви работи безотказно и тя е гласът, който ви води напред. Вслушайте се в нея, няма да сбъркате, това е верният път.

 

БЛИЗНАЦИ

Стриктни и точни

 

Съсредоточете се в своите собствени задачи, без да подавате ухо за чуждите неволи, грешки или изказвания. Днес игнорирайте хората около себе си. Нуждаете се от усамотение и премисляне на постигнатото. В делово отношение сте стриктни и точни и това се цени. Денят е благоприятен за водене на кореспонденция, която ще ви отвори врати.

 

РАК

Време за работа

 

Ако вчера светът за вас беше розов и изпълнен с пухкави облачета, то днес е добре да свалите розовите очила и да погледнете по-сериозно на живота си. Очакват ви доста ангажименти, които трябва да свършите в срок до края на седмицата. Добрата новина е, че и събота е работен ден и донякъде ще успеете да се вместите във времето, а също и да си починете.

 

ЛЪВ

Без злоупотреби

 

В прекрасно настроение сте днес. Заливат ви промени, новости и емоции. Не ви е никак работно, а напротив. Мислите как да си откраднете още някой друг ден отпуск, за да се порадвате на приятните дни в началото на септември. Не злоупотребявайте обаче с гласуваното доверие. Бездействието ви в момента ще ви струва скъпо в края на месеца.

 

ДЕВА

Лениви сте

 

В четвъртък сте нервни, нетърпеливи и чакате нещо да се случи на секундата. То обаче закъснява и още повече ви кара да се ядосвате. На работното място сте без енергия, сякаш изцедени докрай. Просто не сте се настроили за работа, а дългата почивка около 6 септември ви направи лениви и неособено активни. Преодолейте го и свършете належащите задачи.

 

ВЕЗНИ

Нови клиенти

 

В четвъртък пред вас се изправят доста приятни изненади. Общувате с лекота и търсите възможност да изявите своите социални таланти, търсейки нови контакти за своя личен бизнес или за работата, в която сте на трудов договор. Имате идея как да привлечете нови клиенти, а това със сигурност ще подобри и доходите ви. Работата ви спори.

 

СКОРПИОН

Забелязват ви

 

В добро настроение сте в днешния ден. Четвъртък е прекрасен, защото ви помага да съзрете нови перспективи пред себе си. Да развиете някои свои таланти, превръщайки ги в преимущество на работното място. Ще бъдете забелязани и оценени, а това със сигурност ще ви донесе възможност да подобрите доходите си до края на годината.

 

СТРЕЛЕЦ

Владейте емоцията

 

Луната навлиза в знака ви и още сутринта повдига вашия дух и настроение. Бъдете внимателни, защото крайностите при вас са често явление. Не позволявайте на доброто настроение да се превърне в еуфория и да замъгли преценката ви. Имате усещането, че всеки човек около вас ви пречи и че можете да се справите с всичко сами, без чужда помощ.

 

КОЗИРОГ

Ниска активност

 

Би било добре, ако вече сте завършили своите важни задачи до края на вчерашния ден. От четвъртък до събота следва тридневен период, в който активността ви няма да бъде на нивото, което ви позволява да поемате много ангажименти. Батериите ви не са заредени достатъчно и това е съвсем нормално. Не се насилвайте, изчакайте момента.

 

ВОДОЛЕЙ

Звездна подкрепа

 

В четвъртък се заемате с важните задачи, които бяхте отложили за днес. Имате късмет, защото звездите са с вас, подкрепят ви и ви помагат да отхвърлите много ангажименти за кратко време. В добро настроение сте, а социалните срещи палят във вас искрица надежда. Обнадеждени сте за своето бъдеще и осъществявате идеите си.

 

РИБИ

Покажете чара си

 

Ангажиментите ви са доста, а прибързаността и днес е основната пречка да се справите благополучно с всички задачи. Овладейте емоцията и не позволявайте на дреболии да спират подема ви напред. Използвайте целия си чар при осъществяване на важни делови и социални срещи. Не претупвайте задачите, а ги вършете стриктно, обмисляйки детайлите.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Сами сте си избрали датата 8 септември, за да изчистите чрез нея грешки, допускани в минали прераждания. Това е една от датите на кармична разплата. Осмицата ви прави изключително материални личности, а и фактът, че сте родени в Дева подчертава тази ви черта от характера. Умеете да оценявате всяко нещо, да го обличате в стойност и да го измервате в цена. Говорим и за материални, и за нематериални неща, като например любовта на любимия човек. И нея притегляте до последния грам. В работата сте стриктни, изпълнителни, но искате добро заплащане. Материалната и финансова стабилност са ваша цел през целия ви живот. Ще я получите, разбира се, но не забравяйте и духовното начало, защото житейският баланс при вас е задължителен.

Навлизате в година на бурен финансов и професионален подем. Не се двоумете да смените работата си, ако ви се предлага нещо ново и по-изгодно. Следващите дванайсет месеца са гаранция за вашата финансова сполука. Въпреки макроикономическата обстановка вие няма да останете без доходи.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!