99 четения

„Етър 78“ с куп отличия от шампионата по стрелба с лък

Поредно силно представяне на Държавно първенство по стрелба с лък за момчета, момичета, кадети и кадетки записаха състезателите на „Етър 78”. Надпреварата се проведе на стадион „Локомотив“ във Варна в дисциплините рекърв и компауд с участието на 56 състезатели от 8 клуба. Във възрастовата група кадетки Никол Недялкова стана вицешампион на България, като в спора за титлата отстъпи пред Йорданка Атанасова „Тракиец – Садово“ с 0:6.

При момичетата до 14 години Даниела Личева стреля 593 точки и взе сребро, Димислава Давидова е трета с 456 т. В същата възраст Габриела Иванова е девета. При момчетата на четвърто място се подредиха Рикардо Собчак до 14 години и Симеон Йорданов до 11 г. При 11-годишните момчета Любомир Личев е шести, Николай Крачев е девети, Димитър Крумов е десети. В същата възрастова група при момичетата Яница Петрова е седма, Симона Петрова – осма, Мирослава Миланова – единадесета.

В отборната надпревара на рекърв „Етър 78“ в състав: Даниела Личева, Димислава Давидова и Габриела Иванова се класираха на първо място с 1407 т. Отборите на „Етър 78“ са победители и при 11-годишните. При момчетата Симеон Йорданов, Любомир Личев и Николай Крачев събраха 1567 т. При момичетата Яница Петрова, Симона Петрова и Мирослава Миланова са на върха с 1240 т.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!