10 четения

Пиков момент в службата за Девите и пълно спокойствие за Телците

Седмичен хороскоп – прогноза за периода 9 – 15 септември

 

Здраве: Днес и утре спортувайте за укрепване на организма. Можете да посетите своя стоматолог в събота следобед, неделя или понеделник. Моментът е идеален за почистване на зъбен камък или лечение на кариес, но не и за вадене на зъби. Във вторник и сряда пазете зрението. Претоварването може да доведе до главоболие и чувство за изтощеност. В четвъртък сте склонни да си внушавате болести. Събудете се с нагласата, че през целия ден ще се чувствате във форма, и това ще се случи.

Красота и външен вид: Подходящи дни за подстригване на косите са от петък до сряда. Растежът се забавя заради фазата на Луната. Неблагоприятни дни: четвъртък. Благоприятни дни за коламаска: петък, събота до 15.54 ч., вторник и сряда. Неблагоприятни дни: събота след 15.54 ч., четвъртък. Лечебни масажи можете да си направите в събота следобед, неделя и понеделник. Антицелулитните масажи са забранени днес и в събота до ранния следобед. Неблагоприятни дни за поставяне на обеци и татуиране на тялото са вторник и сряда.

Хранене и диета: Луната е нарастваща. Внимавайте, защото и малкото храна, която поемате, може да доведе до напълняване и чувство за подутост. Пийте повече вода и ограничете солта, за да се отводнява организмът по-лесно. Лунната диета стартира днес, 9 септември, точно в 14.48 часа и продължава да утре в същия час.

Основни звездни аспекти: Луната през тази седмица гостува в Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. Не оставяйте недовършени дела и гледайте да завършите вече стартирани ангажименти. Целите се нависоко в професионалната кариера, като поемате по-сериозни отговорности. Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий и не подписвайте договор, от който няма да останете доволни в делови аспект. Да внимават всички, родени в Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. За тях предстои важна седмица.

В събота Сатурн и Нептун са в квадратура. Дайте си достатъчно време за обмисляне на всичко, с което се захващате, или което някой ви предлага. Не се доверявайте на информация, която не сте проверили. Трудностите в живота ви идват, за да ви научат на упоритост и да ви бъдат за урок.

В неделя Венера и Плутон са в квадратура. Изолирайте се от ласкателите. Стъпете здраво на земята. Не предприемайте важни действия в този ден, защото едва ли резултатите ще са точно такива, каквито очаквате.

Във вторник Слънцето, Меркурий и Марс са в напрегнати аспекти помежду си. В атмосферата витае дискомфорт, който се пренася в сферата на общуване. Можете да бъдете подразнени от постъпките на хора, които до този момент сте приемали като свои добри приятели. Сега ги виждате в друга светлина и сякаш това ви кара да сте подозрителни. Не влизайте в конфликти и не бъдете арогантни, няма смисъл да се замесвате в излишни спорове.

 

ОВЕН

Висока успеваемост

 

Мотивирани, целенасочени и много упорити, през следващите седем дни от вас се изисква да не допускате дребни грешки на работното място. Именно там ще се реализирате прекрасно, защото ще дадете всичко от себе си. Разбира се, не бива да сте прекалено самонадеяни и е по-добре, ако прецените реално силите и възможностите си. Перспективите са добри. В личен план също ви очаква спокойствие, а това ще затвори кръга и ще направи следващата седмица достатъчно позитивна и благоприятна.

 

ТЕЛЕЦ

Пълно спокойствие

 

Добри възможности, благоприятни моменти и незабравими изживявания е подготвила новата седмица и за представителите на Телец. При тях не само работата, но и семейният живот ще върви хармонично, а това е повод да почувстват спокойствие. Същата атмосфера ще цари и на работното място, въпреки че са прекалено критични към себе си. Колкото и да се страхуват, че грешат, те ще са безупречни и ще вършат всичко с умение, ентусиазъм и желание. Засега обаче не се очертават промени във финансов аспект – нито извънредни приходи, нито извънредни разходи. Това положение ще запазите поне до края на месеца.

 

БЛИЗНАЦИ

Пестете повече

 

Следващите седем дни образуват период, изпълнен с известно очакване и напрежение по събития, които пряко засягат вашето положение както професионално, така и лично. Не всички развръзки ще бъдат положителни, но ще има и такива, които могат да ви зарадват, да са благоприятни. За целите на финансовата си стабилност е добре да си направите сметка на наличните пари в момента. Прекаляването с разходите ще доведе до материална нестабилност в края на месеца, а сега не е моментът да вземате заеми, за да запълните липсите.

 

РАК

Работа не ви липсва

 

По-голямата част от представителите на Рак ще преживеят една хубава и благоприятна седмица, защото те още вчера се озоваха в по-добър период. Той ще продължи поне до края на месеца, но това не означава, че трябва да разчитат предимно на късмета си. Тяхната увереност идва от факта, че вярват в себе си и могат да разчитат по всяко време на своите собствени умения. Ето какво ще ги направи толкова силни в деловата област. По-голямата част от периода е съставена от служебни ангажименти. Работа през тази седмица никак няма да ви липсва. Подгответе се за това.

 

ЛЪВ

Не изпускайте контрола

 

Следващите седем дни ще се окажат доста силен период за вас, защото акцентират върху действията, които желаете и трябва да предприемете. Предстои ви съвсем естествено развитие и дори без вашето участие, то пак ще се случи. Бъдете внимателни с парите си, също и с взаимоотношенията. Най-вече с новите запознанства, защото сте склонни да се предоверявате. Малцина ще бъдат онези, които ще оставят нещата на самотек и ще се радват на добра развръзка. Не изпускайте контрола върху действията си. Периодът е силен.

 

ДЕВА

Пиков момент в службата

 

Един прекрасен период очаква и вас, и вашите близки, стига да не допуснете грешки от прибързаност и недообмислени действия. Сега професионалният ви живот достига пиковия си момент за тази година. Знак, случка или развръзка ще ви даде яснота за положението в службата, за перспективите и нуждата от промени и действия занапред. Може да бъдете спокойни и оптимистично настроени, защото нещата ще се подобряват въпреки страховете и негативните ви предчувствия. В личен план също се нуждаете от вдъхване на увереност.

 

ВЕЗНИ

Тласък напред

 

Активен период на промени и тласък напред обещават следващите седем дни за вас. Разбира се, не всички ще са толкова забързани, но поне в началото се изисква вашата активност. Сега промените заливат не само сферите на нормалното ежедневие – деловата и служебната, а и на интимния ви живот. Там се очаква подобрение на отношенията, а при някои – нова връзка. Не ви остава много време да мислите за това, но сега е моментът да повярвате в съдбата и да прегърнете любовта.

 

СКОРПИОН

Делови напредък

 

Следващите седем дни разгръщат пред вас хоризонти за делови напредък и успех в личните отношения. За мнозина този период ще се окаже труден, защото завършвате един етап и започвате друг. Това гарантира период на раздвижване, в който трябва да сте активни и упорити. Предпазвайте се от измами, имайте повече вяра в собствената си интуиция. Сега не е подходящ момент да подемате каквито и да било нови начала. Напредъкът, за който стана дума, ще ви следва във вече стартираните инициативи. В личен план е нужно да правите компромиси, за да запазите хармонията и подобрите отношенията.

 

СТРЕЛЕЦ

Лични дела

 

През този период Стрелците следва да обърнат малко повече внимание на личните ангажименти и семейната среда въпреки работните септемврийски съботи. Те ще са и напрегнати, и спокойни, но личните задачи ще преобладават и ще трябва да се свършат без отлагане. Дори при някои представители се налага ползването на отпуск, защото става дума за имотна сделка, уреждане на въпроси за чужбина или сватба. Поводите са прекрасни и не би трябвало да ги пренебрегнете.

 

КОЗИРОГ

Вдигат ви заплатата

 

Ползотворната работа, която вършехте през тази по-кратка седмица, ще продължи и през идните дни. Вие сте се заели с по-дългосрочни цели и няма как да не работите по делата си още дълго време. Следващата седмица обаче при мнозина ще засегне темата за финансите откъм благоприятен аспект. Септември дава възможности за повишение на работната заплата. Безработните също се радват на големи шансове, защото ще имат късмет да намерят поприще. Не губете надежда. Дори и бавно, всичко ще се нареди във ваша полза. Повече внимание обърнете на личния живот и обноските в семейството. Бъдете мили, сговорчиви и добри.

 

ВОДОЛЕЙ

Бързо темпо

 

Прекрасни възможности, хубави новини и благоприятни контакти обещават и за Водолеите следващите седем дни да са положителни. Техният темп на растеж в последно време е доста бърз, такъв ще продължи да бъде и за в бъдеще. Единственото, от което е добре да се пазят, е да не пресекат нечии чужди интереси волно или неволно. Това би ги върнало доста назад, тъй като точно сега не са им нужни конфронтации с когото и да било. Гледайте своята си чиния и не отправяйте поглед в чуждата. В личен план всичко върви прекрасно. Отърсете се от излишното напрежение.

 

РИБИ

Отстъпки в любовта

 

През следващата седмица милосърдието на Рибите надминава всякакви граници. Мнозина от тях активират своята чувствителност и толерантност, а с това неминуемо раняват самите себе си. Неведнъж са пречили на личния си просперитет, като се съобразяват с чуждото мнение и са прекалено толерантни към другите. Следва да бъдете доста по-категорични в решенията си, ако се налага да проведете делови разговори. В сферата на частния бизнес не правете отстъпки, защото няма да са във ваш интерес. В личен план можете да проявите разбиране към половинката и партньора, да простите грешки и да продължите напред в името на общия ви път, но това се отнася само и единствено за тази сфера.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

9 септември. Вие, които празнувате рождения си ден на 9 септември, сте огнени, импулсивни и темпераментни натури. Не се съобразявате върху кого изливате агресията си, пред кого изричате необмислени думи и на кого се сърдите за дреболии. След време, когато ви мине ядът, съжалявате. Често обаче се оказва твърде късно за извинение и прошка. Такива сте вие – избухливи, сръдливи, но и много симпатични – едни от най-сърдечните Деви. Има още нещо, което е негативна черта в характера ви – искате да промените хората около себе си. Това обаче е невъзможно. По-добре се нагодете към заобикалящия ви свят. В любовта сте твърде ревниви, а не сте от най-верните Деви, особено на млади години.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да ви предпази от нови начала и нови грешки. Хвърлете един поглед назад и осъзнайте онова, което е изостанало в последните девет години. Не задушавайте с ревност своите близки, а ги освободете. Така ще съхраните хармонията между вас.

Здраве: Възможни са чести промени в кръвното налягане, главоболия, които ще идват от очите, и инфекции. Пазете зъбите.

10 септември. Вие сте енергични и вечно бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство в действията си. Тази разпиляност, която диктува вашия живот, не е за предпочитане. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Понякога ги наранявате жестоко, въпреки че не го показват.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което може да положите, когато пожелаете през следващите дванайсет месеца. Бъдете внимателни и добре планирайте всеки детайл, за да не срещнете трудности.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система.

11 септември. Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате, и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година. Ще видите, че съдбата си знае работата и тя ще изпълни всички ваши желания и без ваша изрична намеса.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми. Не качвайте килограми и в никакъв случай не провеждайте гладолечение или драстични диети, които сериозно ще навредят на вашето здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!