11 четения

Романтика и огнени ритми звучаха на латинофестивала Un Beso Fiesta

С РОМАНТИЧНО ПАРТИ ЗАПОЧНА ЧЕТВЪРТОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА ЗА ЛАТИНОТАНЦИ UN BESO FIESTA ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, а завърши с дива вечер, пълна с гореща музика. Стотици търновци и почитатели на латинотанците от различни градове в страната танцуваха на откритата сцена на „Арт лято“ до паметника „Асеневци“. Там в три поредни вечери Дарина Георгиева, Ваня Пецурова и Иглика Иванова показваха стъпките на бачата, салса и ча ча. Едно от партитата започна с урок по зумба, в който инструкторът Борислав Иванов предизвика всички да се качат на дансинга.

Музиката за над 10 вида латинотанци звуча по време на фестивала, който завърши вчера с „Неделно събуждане“, в което организаторите предложиха безплатни уроци по тае бо и степаеробика, йога, фитбол и народни танци за възрастни. На откритата сцена се забавляваха и малчуганите с уроци по латинотанци, йога и капоейра, както и игри с аниматорите от парти център UN BESO.

Организатор на фестивала беше UN BESO art & dance center, който е и най-големият клуб по танци и изкуства в старата столица. Инструкторите на UN BESO Дарина, Ваня и Иглика направиха събитието като подарък за великотърновци и реализираха целия фест със собствени финансови средства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!