15 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 13 септември, вторник

Луната преминава във Водолей в 00,28 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 17,37 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението, изтръпване на крайниците. Нежелателни са операциите в областта на прасците, вените, глезените, гърба и нервната система. Добре е да се направи профилактика на различни нервни заболявания, проблеми с разширени вени, лошо кръвоснабдяване на крайниците и кръвообращението.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Можете да направите релаксиращи масажи за раздвижване на кръвта в тялото. Избягвайте да се претоварвате физически, за да не получите травми. Денят не е подходящ за поставяне на татуировка.

Хранене и диета: Не се лишавайте от мазнини, защото в този ден са особено полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Можете да хапнете шоколад в малки количества, който ще ви достави огромно удоволствие.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 17,37 часа.

Нумерологичен хороскоп: Приемете малките трудности и предизвикателства, които съдбата ви отправя, като шанс да докажете своите възможности. Не отлагайте днешната работа за утре. Свършете я сега, за да сте доволни от себе си.

Звездни аспекти за деня: Опитайте се да успокоите нервите си днес. Луната се движи във Водолей и ни помага да бъдем директни, но тази директност ни вреди, защото лесно влизаме в конфликти. Слънцето е в съвпад с Меркурий и в квадратура с Марс. Пазете нервите си и обмисляйте добре своите действия.

 

ОВЕН

Решавате проблеми

 

Силен ден за Овните ще бъде вторник, но въпреки добрите тенденции те няма да се простят с вътрешното си напрежение и чувство за тревожност. То идва главно от семейната среда, от един нерешен вкъщи проблем. Няма какво толкова да го мислят, защото още днес ще намерят пътя към разрешаването му. Нещата постепенно се нареждат.

 

ТЕЛЕЦ

Не отстъпвайте

 

Ангажиращ в службата ден е днешният. Ще се окаже доста благоприятен за постигане на важни цели. Действате без самочувствие и увереност. Липсата на подобни качества е повод конкуренцията да се възползва от проявата ви на слабост. За целта ще трябва да бъдете по-твърди и непреклонни, да не се примирявате и да не отстъпвате.

 

БЛИЗНАЦИ

Проблем с парите

 

Близнаците стартират период на подем и дните стават все по-благодатни. За мнозина представители обаче вторник ще донесе вътрешно напрежение и чувство на тъга. Повод за това е паричен проблем, който те не са предвидили навреме или който не са разрешили, когато са имали възможност. Ще дойде помощ и този път, нека не се притесняват.

 

РАК

Признайте грешките

 

Чувството за самоувереност в последните дни е причината днес представителите на Рак да се намират в неизгодна ситуация. Мнозина са допуснали грешки и във вторник ще бъдат съдени за тях. Нека признаят и се опитат да се поправят, като преглътнат самочувствието си. Така ще е по-добре, защото и делата им ще потръгнат, и хората ще ги приемат.

 

ЛЪВ

Натоварен ден

 

Въпреки трудностите на работното място Лъвовете се справят добре със своите задачи и дори ще си спечелят похвалите на колегите и приятелите. Разбира се, ръководството няма да е толкова впечатлено, но това не е толкова важно сега. Около тях витае психическо напрежение, което пронизва цялото им ежедневие. Имате нужда от релакс.

 

ДЕВА

Компромис със себе си

 

Вторник е натоварен, но и благоприятен за вас, защото ви поставя в изгодната позиция да спечелите допълнително средства. Бъдете прецизни и се старайте. Проблеми обаче и при вас се очакват и те идват главно от обществените ви взаимоотношения. Някой иска да направите компромис със себе си. Преценете дали си струва, огледайте добре детайлите.

 

ВЕЗНИ

Довършете делата

 

Везните стартират хубав период и това ще бъде причината да се чувстват уверени в този ден. Очакват се малки проблеми в службата. Те са главно от несвършена навреме работа, отлагани задачи или дела, които за пореден път сте захвърлили зад гърба си безотговорно. Време е да ги довършите изцяло. Така ще разчистите пътя пред себе си за новите цели.

 

СКОРПИОН

Много ангажименти

 

Скорпионите започват период на затишие, но във вторник те чувстват нервност и психическо натоварване, които ще допринесат за изострянето на отношенията с околните. Възможно е този ден да се окаже по-тромав и несполучлив. Дълго отлагани дела ще им се струпат на главата и така ще сринат до основи правените за днес планове.

 

СТРЕЛЕЦ

Неспокойни сте

 

Стрелците също са нервни, защото често става така, че са всеотдайни, помагат, а насреща не получават никаква признателност. Така е и днес. Обърнете повече внимание на обществените си отношения. Отлагани финансови разходи ще почукат на вратата ви, но това не бива да ви притеснява. До дни ще ги погасите. Нямате причина за тревога.

 

КОЗИРОГ

За всекиго по нещо

 

За Козирозите вторник обещава да бъде добър, въпреки че и те се чувстват нервни. Често става така, че когато има нова инициатива на работното място, те се впускат в нея, но за съжаление, овациите от успеха обира някой друг. Вие обаче си вземате вашата част от заплащането, което също не е за пренебрегване. Така че нямате повод да сте недоволни.

 

ВОДОЛЕЙ

Преглътнете гордостта

 

Водолеите са в добро настроение днес въпреки хилядите пречки, които срещат по пътя си. Поводи за притеснения идват най-вече от страна на семейните отношения. Малко спречкване, скандал или недоразумение сутринта се превръща в повод да се чувствате виновни през целия ден. Извинете се навреме, преглътнете гордостта си и всичко ще бъде наред.

 

РИБИ

Бъдете предпазливи

 

Днес бързате да свършите колкото се може повече работа за кратко време. Внимавайте, податливи сте на ласкателства и лесно можете да бъдете примамени да свършите нечия чужда работа. Сили не ви липсват, но по-добре ги впрегнете за своите цели, а не за чуждите. В любовта напрежението нараства, хармонията изисква компромиси.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот и сами сте пожелали да се родите на 13 септември. Вървите бавно по улиците на своето битие. А те са залостени с прегради и бариери, които се налага да преодолявате. Всички трудности ви учат на упоритост и ви обогатяват с нови знания. Уменията, като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да не предавате торбата с кармичните дългове на други хора, а да вдигате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ.

Навлизате в една изключително важна година. Тя ще е трудна, от една страна, и рутинна – от друга. Приключете с плановете за нови начала и просто се отдайте на работа по всичко онова, което започнахте в последните две-три години. Не отлагайте разрешаването на проблемите. Важно е да се научите, че всяко отлагане носи след себе си още повече проблеми и неприятности. Бъдете активни и годината за вас ще е прекрасна.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!