11 четения

Успешно начало за отборите от старата столица

Отборът на „Болярчета” започна с победа участието си в първенството на Футбол 7 при родените през 2006 година. Великотърновци надиграха като гости с 1:0 горнооряховския „Локомотив” в мач, в който имаха пълно превъзходство. „Болярчета”, в чийто състав има само три деца, родени 2006 г., а останалите са 2007 г., създадоха поредица от голови положения, но направиха пропуски. Единственото попадение бе дело на Георги Здравков. В края на срещата те отпразнуваха успеха и с влакче на победата.

От клуба обаче изразиха много сериозни претенции към съдийството на горнооряховските рефери Ивайло Недялков и Росен Манафов и обявиха, че пускат официално писмо до Зоналния съвет на БФС.

Набор 2006 година на „Етър ВТ” прие „Орловец - 94” (Габрово) и се наложи с категоричното 6:0 Снимка Деница ТРИФОНОВА
Набор 2006 година на „Етър ВТ” прие „Орловец – 94” (Габрово) и се наложи с категоричното 6:0
Снимка Деница ТРИФОНОВА

На Футбол 7 родените през 2006 година футболисти на „Етър ВТ” приеха „Орловец – 94” (Габрово) и се наложиха с категоричното 6:0. По-малките момчета от школата, които играят под името „Алекс ОК”, пък гостуваха в Габрово на „Янтра – 2013” и спечелиха с 2:1. Успешен старт направи и „Академик” (Свищов), надиграл с 3:0 „Чардафон” (Габрово). „Янтра” (Габрово) пък отнесе ФК „Севлиево” с 9:1.

На Футбол 9 отборът на „Болярчета” загуби тежко гостуването в Горна Оряховица на „Локомотив” с 1:12.

Момчетата на „Етър ВТ”, родени 2005 година, отнесоха габровския „Орловец – 94” с двуцифреното 13:0, като реферът дори свири по-рано края на двубоя. В тази възраст „Алекс ОК” гостува на „Янтра – 2013” (Габрово) и завърши в зрелищен мач 5:5. „Академик” (Свищов) удари с 5:0 „Чардафон” (Габрово), „Янтра” (Габрово) се справи с ФК „Севлиево” с 4:2.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!