110 четения

Mike Sax, Яница Русева и DJ Jubar откриват в събота новия сезон в пиано бар Piano Live Club Play

Клубът подготвя много изненади в следващите месеци, може да бъде наеман и за частни тържества и партита

Събота, 17.09.2016 г., в пиано бар Piano Live Club Play Mike Sax, Яница Русева live и DJ Jubar ще открият официално новия, втори сезон.

Поради големия интерес пиано барът отвори врати по-рано от плануваното с две подгряващи партита преди официалното откриване на сезона. За това събитие е поканен Mike Sax – един наистина изключителен саксофонист и флейтист, развиващ се в стиловете Smooth jazz и House.

Заедно с DJ Jubar те имаха успешно участие в пиано бара през януари, когато представиха своята програма, включваща хитовете на 80-те и 90-те години на XX век. За откриването на новия сезон обаче двамата са подготвили нова и атрактивна програма.

След турнетата в чужбина през последната година Mike Sax участва активно в клубния живот на страната. Той свири и на джаз фестивала в Казанлък, а му предстоят Хасково джаз фестивал, Свиленград и Димитровград.

Яница Русева е известна в музикалния живот на Велико Търново, Тя, заедно с колегите си Радослав Тодоров – Радо (пиано, вокал) и Симеон Симеонов (китара, вокал), са подготвили много нови и популярни песни. Големият опит на музикантите както в България, така и с многобройните им турнета в чужбина са гаранция за качествено изпълнена музика. Новото звучене на групата, съчетано с характерния глас на Яница, сценично поведение и близкия контакт с публиката, гарантират часове със забавления, танци и настроение.

DJ Jubar е постоянен диджей в пиано бара от месец април. Освен като диджей той е познат и като кларнетист с богат репертоар от джаз стандарти, свирил на много събития. Проектът, в който участва с Mike Sax, е представян в други градове на България.

Piano Live Club Play работи като пиано бар от близо година. Благодарение на добрия мениджмънт търновци успяха да чуят песните и изпълненията на популярните Орлин Горанов, Васил Петров, Тони Димитрова и Васил Чергов. Тематичните събития като латино и руски вечери бяха посрещнати много добре.

На въпроса ми какво ще се случи през новия сезон Яница, която е и собственик на пиано бара, въодушевено загатва за многото изненади, които е подготвила. Всяка сряда вече е Ladies Night. Дамите ще могат да се възползват от различните промоции и безплатен вход. За настроението на гостите ще свири Симеон Симеонов, а подгряващ е DJ Jubar.

На сцената ще се изявяват много добри музиканти, продължава Яница, а скоро ще имаме и участие на популярен изпълнител. Пиано барът вече е с активно участие в социалните мрежи – Facebook, Google +, Twitter, Instagram и Youtube, а от юли имаме и официален сайт http://liveclubplay.com, където можете да се осведомите за събития, промоции, новини и видео.

Яница не пропуска да отбележи и факта, че екипът й е постоянен и мотивиран, което гарантира качествено обслужване. Те са професионалисти и пример за сплотен колектив.

Piano Live Club Play може да бъде нает и за частни тържества и партита. Имаме много добър опит с такива съвместни проекти.

Барът отваря врати от 22:00 часа с подгряваща музика от нашия диджей, а гост-изпълнителите започват своята програма около полунощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!