Спорт

В Овча могила развръзката настъпи в края на мача

ОБЛАСТНА ГРУПА СЕВЕР, ПЪРВИ КРЪГ

 

ФК „Овча могила“ – „Вихър“ 3:1

Над 200 души подкрепяха местните футболисти на стадиона в Овча могила и те ги зарадваха с победа над новака в групата с 3:1. Тя обаче не бе постигната лесно въпреки успешния старт на домакините. В 8-ата минута футболистите от Раданово не се разбраха при странично хвърляне, топката им бе отнета, достигна до Даниел Асенов и той с плътен удар откри резултата 1:0. До почивката Атанас Кръстев можеше да удвои аванса на тима си, но пропусна сам срещу вратаря на „Вихър“, за който тим пък Тони Аврамов стреля от фал край целта.

В 50-ата минута отново Кръстев бе на стрелкова позиция и пак би в ръцете на стража на гостите. 23 минути по-късно Сергей Алексиев изравни с много хубав прехвърлящ удар за 1:1. Радостта на „вихрите“ обаче бе за кратко. В 77-ата минута Божан Маринов засече центриране при статично положение с глава и вдигна на 2:1.

Куриозно бе третото попадение на домакините. Вратарят им изрита силно топката напред, защитниците от Раданово не я овладяха и Даниел Асенов се разписа за втори път в мача, фиксирайки крайното 3:1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *