24 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 15 септември, четвъртък

Луната преминава от Водолей в Риби в 5.22 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и в 18.56 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с лимфните възли, раздвижвания на краката след изкълчване на глезените, както и на оплаквания в стомаха и жлъчката.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелателни са процедурите на косата – подстригване, изсушаване, миене. Маникюр и педикюр са позволени.

Хранене и диета: През целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват по-активно движение, за да бъдат изразходени.

Цветове, носещи късмет: Синьо, морскосиньо и морскозелено.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода. Засаждане и пресаждане на растения – след 18.56 часа.

Нумерологичен хороскоп: Критикуваме повече от необходимото. Лесно намираме недостатъците на хората около себе си. Искаме да подражаваме и да приличаме на своите идоли. Нека живеем своя собствен живот такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто сме си въобразили, че искаме да бъде.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луна в Риби ни прави по-недоверчиви, интровертни и затворени в себе си. Днес тя образува напрегнати аспекти със Сатурн и Нептун. Не се доверявайте прекалено. Възможно е да бъдете измамени за нещо съвсем простичко. Избягвайте да вземате важни решения. Този ден е добър за вършене на рутинни дела, но не и за подемане на нови инициативи.

 

ОВЕН

Критикувате много

 

В четвъртък сте убедени в своята правота така, сякаш никой друг няма думата по всички въпроси, които разисквате. Критикувате повече, отколкото е необходимо, и по този начин изграждате стена между себе си и опонентите. Оставете хората около себе си да имат собствено мнение. Възможно е да ви излъжат галантно, без да усетите.

 

ТЕЛЕЦ

Харчете премерено

 

В четвъртък сте прекалено заети със себе си и своите собствени ангажименти. Не отстъпвате от принципите и устоите си. Имате желание да наложите мнението си, сякаш то е най-правилното от всички. Непредвидените разходи, които правите, сериозно застрашават финансовото ви състояние. Внимавайте за какво харчите парите си.

 

БЛИЗНАЦИ

Не противоречете

 

Очаква ви важен професионален ден, в който изпитанията са толкова много, че в един момент се чувствате между чука и наковалнята. Избягвайте да вземате важни решения днес. Отхвърляйте задачите навреме, без да ги отлагате за по-нататък. Не противоречете на ръководителите си и не провеждайте важни разговори с тях. Изчакайте благоприятен момент.

 

РАК

Избягвайте спорове

 

Избягвайте да се претоварвате емоционално и в четвъртък. Това е ден, в който емоциите ви би следвало да са предимно положителни. На работното място се заемете с дела, които ви доставят удоволствие. Вършете задачите си с ентусиазъм и желание. Не влизайте в пререкания, защото това може да ви нанесе душевна травма. Не си го причинявайте.

 

ЛЪВ

Силна енергия

 

Вашата жизненост нараства. Чувствате прилив на енергия. Във вашите ръце е да я трансформирате в нещо ползотворно. Не влизайте в конфликти и пререкания. Сега нямате нужда да си създавате врагове или препятствия по пътя. В любовен аспект си правите една важна ретроспекция. Отговаряте си на много въпроси, изяснявате отношения.

 

ДЕВА

Откажете навреме

 

В четвъртък сте особено мнителни към всички хора около вас. Не сте склонни да вярвате на празни думи, а искате те да са подплатени с явни действия. Прави сте. Днес някой вероятно ще се опита да ви измами или да ви обещае нещо недостижимо. Във вашите ръце е отговорността да му откажете още в началото. Това ще ви предпази от бъдещи проблеми.

 

ВЕЗНИ

Следете сроковете

 

Очаква ви натоварен, неспокоен и доста неефективен ден. Заемате се с много неща, повечето от които е невъзможно да свършите в рамките на уговорения срок. Именно сроковете днес са от особено важно значение. Не обещавайте съдействието си за неща, които сте наясно, че са непосилни за вас към този момент. Заемете се с рутинни дела.

 

СКОРПИОН

Добра интуиция

 

В четвъртък сте абсолютно наясно какво искате и точно как да го постигнете. Не ви е нужно да се допитвате до когото и да било относно своето бъдеще. Съветите, които ви дават отстрани, са погрешни и могат да ви объркат по пътя напред. Имайте повече увереност в себе си. Интуицията ви работи добре. Доверете й се по пътя към вашите цели.

 

СТРЕЛЕЦ

Не обещавайте

 

Предстои ви неособено активен ден, в който обаче задачите са доста и надхвърлят в пъти лимита на силите ви. Избягвайте да давате обещания. Не се обвързвайте със срокове, които не сте в състояние да спазите. Обърнете повече внимание на семейството и личния си живот. Положете усилия да разрешете наскоро възникнали проблеми там.

 

КОЗИРОГ

Прикривате страх

 

В четвъртък сте в особено настроение. Пред обществото изглеждате усмихнати и уверени в себе си, с ясно отправен към целите поглед напред. За съжаление обаче, вътрешното ви състояние не е такова. Прикривате страх от поемане на отговорност. Намерете верен приятел, с когото да поговорите на тази тема. Имате нужда от споделяне.

 

ВОДОЛЕЙ

Следвайте плана

 

За да избегнете хаоса, който е заложен в хороскопа ви днес, направете план още сутринта и се придържайте стриктно към него. В момента е неблагоприятно за вас да давате пари назаем или да финансирате определени каузи. Инвестициите също могат да се окажат лошо начинание. Отложете важните материални дела. Вечерта разпуснете с приятели.

 

РИБИ

Концентрирайте се

 

Луната гостува в знака ви. Дарява ви с енергия, сили и жизнен тонус. Бъдете внимателни обаче да не трансформирате тази енергия в нерационални и разпилени действия. Концентрирайте се и вземете важни за краткосрочното си бъдеще решения. Преодолейте един страх в съзнанието си, който ви пречи да продължите напред.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени на 15-а дата, вие сте Деви, които искат всичко покрай тях да бъде в ред. Тази ваша идея е в основата на най-големите проблеми, в които се въвличате. Необичайно за вас е да оставяте нещата да текат от само себе си. Желанието ви е да въздействате върху всяко обстоятелство, а това невинаги е възможно. Ядосвате се, когато не успявате да промените съдбата си. И не само това, а се мъчите и да променяте съдбите на най-близките си хора. Мисията ви е да се научите да живеете живота си, а не постоянно да го преподреждане. Домошари сте, умеете да подреждате своя дом, да му вдъхвате живот и естетичен привкус – една от най-хубавите ви черти. Успявате да създадете семейство в ранните си години и да му се радвате през целия си живот.

Годината, която следва за вас от днес до рождения ви ден през 2016-а, е година на стабилност, ритмичност в живота и едно цялостно удовлетворение. Трябва да знаете, че ви чакат хубави неща, най-вече в любовта и семейния живот.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *