43 четения

За първи път във Велико Търново

Музикантът Савов пуска шоу с пеещи сервитьори

 

Пеещите сервитьорки Деси и Ивон ще са новата атракция, която най-старият великотърновски пиано бар „Максимус” ще предложи на своите редовни посетители и гости в началото на новия си активен сезон.

Проектът е по идея на популярния великотърновски музикант Савов, който е основен изпълнител в клуба през последните шест месеца. Той споделя, че вече е виждал такъв тип партита да се случват преди години в един от популярните нощни клубове в София. В един момент, по време на поредния си летен лайф, Савов се замисля, че подобен формат и представяне може да бъде реализирано без проблем и в старата столица, и то именно в пиано бара, в който той основно работи.

Предложената концепция е приета почти веднага от мениджърите на клуба, гласуват му доверие и така от началото на есента в култовия „Максимус” (който е и един от първите пиано барове в страната) и за първи път във Велико Търново, ще има пеещи сервитьорки.

За реализацията на най-новата атракция в нощния живот на старата столица към екипа на пиано бара са привлечени двете красиви, чаровни и изключително талантливи млади певици Десислава Янакиева и Ивон Илиева.

Идеята хрумва на Савов и покрай случващите се в последните няколко месеца изненади по време на неговите участия в пиано бара. Именно по време на тези уикенди Ивон (която е доскорошен служител и част от персонала на клуба) често проявявала желание да изпее една или повече песни и гостите на клуба я посрещали с бурни аплодисменти. Самата тя споделяла пред Савов, че от дете обича да пее и има огромно желание да се развива и да търси реализация като певица.

Деси също пее и е влюбена в музиката от съвсем малка. Освен меломан тя е и сред редовните посетители на бара и почти не минава вечер, в която да не поиска да изпее някоя песен за удоволствие. Признава, че също е мечтала за кариера на певица, и добавя, че дори е учила музика като дете. В момента пее в хор, а през годините е посещавала уроци по пиано и виолончело.

Очаква се двете красавици да се превърнат в най-новата и харесвана атракция. С тематично облекло и нескрит сексапил момичетата ще сервират питиета през цялата вечер и в определени моменти ще грабват микрофоните и ще повишават адреналина и настроението на своите клиенти, демонстрирайки завидни вокални качества. Ще ги поздравяват и с любимите им песни. „Идеята ще се развива с времето. Тези дни сменяме и бармана на пиано бара. Новият ще свири на саксофон и също спомена, че може да се опита да пее с нас…”, споделя Савов.

Издава също, че вече е започнал усилени репетиции с младите певици (нарича ги „адреналинки” и се смее), а старт и своеобразен сценичен дебют на новия артистичен формат ще бъде даден още в началото на следващия месец.

Премиерни партита с Деси и Ивон вече се състояха на 2 и 3 септември вечерта, но се предвижда „Пеещи сервитьорки” да продължава да се случва в предстоящите уикенди и по време на всички партита, които Савов ще реализира в най-елитния великотърновски пиано бар.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!