26 четения

Срещи с паранормалното или…

Срещи с паранормалното или…

 

Нощните видения на Георги Янев

 

От ноември 2012 г. до началото на септември 2015 година живях в Руската федерация. Отговарях за една генералска вила в село Лужное, Тулска област. Дворът беше около пет декара, ограден от висока ограда, а в центъра на градината се намираше вилата. През тези три години живях сам. А може би не толкова сам.

 

ПОСЛАНИЕТО НА НОЩНИТЕ ГОСТИ

 

Много често след полунощ ме навестяваха хора с приятна и привлекателна външност, както мъже, така и жени. До ден-днешен не мога да си обясня откъде идваха те – от нашия свят или извън нашия свят. Важното е какво ми казаха един ден. Казаха ми, че докато е свободен планетарният трон, на Земята ще има много проблеми и нещастия. Или, за да заживеят вълкът и агнето в една кошара, за да се разбере кое е първичното – кокошката или яйцето, ще трябва да се премине към абсолютна планетарна монархия, каквато е бил Древният Египет и каквато я има извън нашата планета. Само тогава ще се затвори кутията на Пандора със злините и нещастията. И ми казаха те, нощните пришълци: „Един бог на небето. Един цар на Земята. Един език. Една религия. Една централа. Едно единно цяло. На змията главата е малка, нали? Но накъдето върви главата, нататък я следва и тялото. Само така ще можете да се избавите от всички проблеми и нещастия, които ви съпровождат – от войни, от тероризъм, от разделения, от алчност и мизерия. Новата религия няма да ви задължава да се молите, да се кръстите, да извършвате жертвоприношения. Тя ще тласка към добри навици както отделния човек, така и цялото общество. Личността на царя или на вожда трябва да обединява. Той ще има право да ръководи, да направлява, да показва и да наказва. Всички трябва да се подчиняват на него, да изпълняват, да не възразяват. Както диригентът на оркестъра стои над оркестъра и всеки отделен музикант гледа неговата палка. Той ще бъде стопанин, чорбаджия на всичко, което се намира на планетата – суровини, средства за производство, гори, планини, морета. Ще притежава всичко и ще дава възможност на всеки отделен човек, без да се има предвид какво място заема в обществото, да разполага с общите блага. Отмяната на парите ще направи ненужни банките и хората, които присвояват огромни богатства, ще намали свръхпроизводството на ненужни стоки, ще доведе до изчезване на оная част от човечеството, която унищожава времето за творчество, стремежа към влизане в нови измерения. Това ще е ключът, който ще затвори гробищата и ще отвори вратата към Вселената. Само тогава ще успеете да се движите със скоростта на мисълта, милиарди пъти повече от скоростта на светлината – един миг. Ще имате прехвърляне от физическото в астралното тяло. Това тяло вие често го виждате насън, макар че очите ви са затворени.”

 

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ, ПРИЯТЕЛИ ОТ ЗОНАТА НА ФЕЙСБУК?

 

Слушах моите нощни гости и после си мислех, че ние като човечество вървим хилядолетия в погрешна посока по път трънлив, неразгадан и фалшив, който ни води от повърхността към пропастта, от светлината към тъмнината, от чистотата към мръсотията, от доброто към злото, от живота към смъртта. И всичко това с помощта на алчността, завистта, противоречията, опозицията, които ни разчленяват и разединяват.

Не идва ли всичко от разделението? Един народ от шест милиона, например, разполага с територия, по-голяма от тая на народ от един милиард. Необходима ли е толкова земя, в почти всички случаи заграбена, на толкова малко хора, а останалите да се блъскат натясно в бедната си държава?

На една маса в ресторанта сядат десетина души с различно обществено положение. Сервитьорът донася баница и започва я да реже. На един дава половината, на друг четвъртинката, на останалите толкова, колкото да отнесат спомен, че са яли баница. Така ли е в едно нормално семейство? В нормалното семейство всеки получава от баницата парче, с което може да се нахрани. Каква е разликата с ония в ресторанта, наречен „държава”. На масата семейството има относително, да се съгласим с Айнщайн, равенство. Разделение почти не съществува. Защо да не тръгнем оттам? Защо този свят да не бъде едно огромно семейство и всеки член от това семейство да получава според гърлото и душата си? Една нова култура в отношението на човека към света. Разбира се, всяка етническа идентичност да бъде запазена – обичаи, традиции, майчин език. Пъстрият свят ще бъде интересен. При обща собственост кражбите ще изчезнат. Тежкият труд ще бъде смален до минимум. Влизането в тайните на Вселената ще бъде всеобща цел.

Един бог на небето. Има ли значение кой как ще го нарича. Един бог в душата на човека. Един цар на Земята. Един-единствен стопанин на водите, огъня и земната твърд. Баща на човечеството. Един език. Най-достъпният. Най-говоримият. И всички останали езици на планетата за съхраняване на духовните богатства. Една религия. Без папи и свещеници. Една вяра. Една централа. Централа, която дава на всеки човек възможности за творчество. Тогава човечеството ще намери пътя, от който се е отклонило и животът ще бъде вечен, а смъртта едно космическо състояние за временен отдих и за почивка. Какво ще кажете вие, приятели от зоната на Фейсбук?

 

КОЙ СЪМ АЗ

 

Казвам се Георги Янев. Роден съм на 5 май 1949 г. Любопитно е, че 5 май е рождената дата на Карл Маркс и датата на смъртта на Наполеон. 30 години от съзнателния ми живот – между 1970 и 2015 г., преминаха в някогашния СССР и днешната Руска федерация. Живях и работих в Башкирия, Чечения, в Ростов на Дон. Кръстен съм на св. Георги и това за мен е причината, която ме стимулира да напиша тези редове. Надявам се те да накарат много от читателите да се замислят за света, в който живеем, и за неговото бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!