21 четения

С боево реми приключи срещата в Първомайци

ОБЛАСТНА ГРУПА ЮГ, ПЪРВИ КРЪГ

 

ФК „Първомайци“ – „Янтра“ 1:1

Двуостро начало беляза срещата в Първомайци, като още в 8-ата минута грешка в отбраната на гостите от Драганово позволи на Николай Тончев да излезе на позиция, но доста сватбарски изрита топката над вратата. В отговор се стигна до разбъркване в пеналта на домакините, завършило с дузпа, отсъдена в полза на „Янтра“. От бялата точка Пламен Станчев не остави шансове на Стефан Монин – и 1:1. В 18-ата минута реферът отсъди втори наказателен удар в полза на гостите, но след намесата на асистента си го отмени заради нарушение в атака (игра с ръка). Секунди по-късно Тончев отново се вряза в защитата на „Янтра“ и се наложи на бранител да чисти в корнер. Пред другата врата пък Петко Петков се откъсна очи в очи с Монен и прати топката в аут.

Второто полувреме тръгна с изравнително попадение. Никола Чалъков проби по фланга и намери Николай Тончев, който от упор би за 1:1. Последваха пропуски и пред двете врати, като за гостите Петко Петков от два метра не улучи вратата, а за домакините Чалъков повтори упражнението.

В оставащото време публиката видя атрактивна ножица на Ивайло Недялков от ФК „Първомайци“, пратил топката край целта, и пропуски на Красимир Тодоров и Пламен Станчев от гостите, излезли на чисти позиции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *