120 четения

16-годишен помля 3 паркирани коли пред търновската болница

16-годишен помля днес /15 септември/ сутринта 3 паркирани коли пред болницата във В. Търново. По чудо пострадали обаче няма. Ученикът не е бил нито пиян, нито дрогиран, но в първия учебен ден решил да си направи селфи. Произшествието е станало около 10,00 ч. на ул. „Ниш”. Лек автомобил „Форд Фиеста”, управляван от неправоспособния младеж, при извършване на маневра обратен завой изпуснал управлението на автомобила и се ударил последователно в паркираните в близост автомобили. С него в колата е пътувала и приятелката му, а фордът е собственост на нейна роднина. По ударените автомобили са нанесени сериозни материални щети. Произшествието е обработено по административен ред.

 

4 коментара за “16-годишен помля 3 паркирани коли пред търновската болница

 • 15.09.2016 в 16:22
  Permalink

  Бях там и искам д аотбележа, че доста сериозно влезе на дрифт в НАСРЕЩНОТО(не само е обратен завой)!

  Отговор
 • 15.09.2016 в 21:01
  Permalink

  Не е случайно. Същите младежи се събират на улица Плиска, в една беседка и доста поразии правят. Колко пъти идва полиция, но идва, прави им забележка и до там (то и друго какво да им направят) освен обиск и ако някой се издъни с нещо незаконно да го задържат ( ама хлапетата са хитри и знаят как да се пазят).

  Отговор
 • 17.09.2016 в 8:09
  Permalink

  Не е виновен този дето изяда зелника, а този дето му го дава. Човек трябва да премери яйцето дали ще му излезе цяло отзад преди да го лапне цяло.

  Отговор
 • 21.09.2016 в 14:30
  Permalink

  Може би трябва да убият детето на шефа на КАТ, за да спрат да вземат подкупи и да дават криле на лигльовците на пътя, които причиняват щети за десетки и стотици хиляди левове и отнемат здравето и понякога живота на много хора, които за щастие до сега нямат родствена връзка с шефа на КАТ.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!