4 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 септември, понеделник

Луната преминава от Овен в Телец в 7.57 часа. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 21.24 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на гърлото, гласните връзки, носоглътката, ларинкса, щитовидната жлеза, вадене на сливици. Има опасност от възпаление на гърлото. Не напрягайте гласа си и избягвайте престоя в непроветрени помещения. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гърлото, сливиците, синузит, на гласа и хормоните на щитовидната жлеза. Пазете се от настинки.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Избягвайте всякакви манипулации на кожата на лицето, почистване на мъртви клетки. Можете да направите лечебен масаж на тялото си.

Хранене и диета:. Хапвайте по малко и начесто вкусна и питателна храна, но в малки количества. Не пренебрегвайте закуската, която е добре да бъде от овесени ядки, мюсли или сварено жито.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 10.04 часа.

Нумерологичен хороскоп: Прибързаността е основен проблем днес. Бързаме във всяко едно отношение, сякаш нямаме достатъчно време пред себе си. Това е и причината да правим грешки. Успокойте топката, уловете темпото.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни доста благоприятен ден. Луната се движи в Телец и ни помага да проявим здрав разум там, където е нужно. Марс и Венера са в секстил. Не ни липсва енергия и жизнен тонус. Нараства сексуалната ни мощ. Привличанията между половете са много силни. Шансовете необвързаните да срещнат подходящ партньор чрез влюбване от пръв поглед са големи.

 

ОВЕН

Печелите успехи

 

В началото на новата тридневна делова седмица се чувствате добре. Денят е зареден с енергия, която обаче трябва да се научите да управлявате правилно. Ако я насочите във вярната посока, това би ви дарило с доста шансове. Пропилеете ли я, вероятно ще съжалявате някой ден. Успехите при вас са и в любовен план. Там цари хармония.

 

ТЕЛЕЦ

Дайте прошка

 

Понеделник се очертава да бъде доста забързан ден за вас. Притежавате силна енергия да се справите с всички напрегнати ситуации. Преодолейте противоречията в любовта чрез мекия принцип, простете грешките и търсете разбирателството. В делови план денят е благоприятен. Поставете си цели и ги гонете докрай, за да сте успешни.

 

БЛИЗНАЦИ

Забавлявайте се

 

В понеделник здраво сте стъпили на краката си, с ясна преценка за своите собствени възможности, шансове и амбиции. Меркурий продължава да бъде ретрограден още мъничко време и именно неговото ретроградно движение ви дарява със силен късмет. Не пропускайте да се забавлявате днес редом с деловите задачи. Имате нужда от това.

 

РАК

Разколебават ви

 

Очаква ви забързан ден, през който е добре да си направите малки, реалистични планове. Ще се срещнете с хора, чийто разнопосочни убеждения могат да ви разколебаят при вземането на едно решение. Не си позволявайте някой да влияе върху мнението ви. Бъдете убедени в своето становище. С времето ще докажете правотата си.

 

ЛЪВ

Останете на работа

 

Въпреки умората заради малката почивка вчера, вие се чувствате добре. Стартирате една кратка и заредена с положителна енергия седмица. Понеделник и вторник са дни, в които лесно реализирате идеите си относно бизнес дела и работа. Целете се нависоко. Пуснете ли си отпуск, за да го слеете с празничните дни, ще направите грешка. Не го правете.

 

ДЕВА

Добри възможности

 

Вие сте в една доста благоприятна позиция. Началото на новата тридневна работна седмица разкрива възможности да споделите част от своите нестандартни идеи. Да проявите гъвкавост и дори да потърсите нови места, на които да реализирате себе си. Бъдете активни. Тази седмица сте заредени с доста емоции и благоприятни ситуации.

 

ВЕЗНИ

Изгответе бюджета

 

Време е измежду другото да направите и сметка на своя бюджет до края на месеца. Септември е богат на празници и слети почивни дни и често се оказва, че не успявате да уловите къде точно отиват парите ви и за какво са похарчени. Днес седнете и напишете всичките си разходи от първо число. Строгият отчет ви е необходим, както и пестеливостта.

 

СКОРПИОН

Силна любов

 

Въпреки малкото почивка около неделята, вие сте в добро настроение – решени да се заемете с най-належащите делови задачи. Това е чудесно. Общувате с лекота и искате да говорите директно и без заобикалки с хората около себе си. Силни са шансовете ви в любовта, особено ако сте необвързани. Можете да намерите точния за вас човек.

 

СТРЕЛЕЦ

Забързана седмица

 

Стартирате новата тридневна работна седмица с мисълта, че тя ще изтече без особено много ангажименти и в почти предпразнично настроение. Малко след началото на този ден обаче убежденията ви ще се променят. Не подценявайте важността на делата, които чакат да бъдат свършени от вас в срок до 22 септември. Те не са никак малко.

 

КОЗИРОГ

Без настроение

 

Вие сте хора, за които многото работа не е проблем. Но обичате сами да разпределяте времето, в което да я вършите. Поредността на двете работни съботи, последвани от само по един почивен ден не ви се отрази добре на биологичния часовник. Това е и причината да стартирате тази седмица без настроение. Скоро обаче нещата се оправят.

 

ВОДОЛЕЙ

Довършете делата

 

В понеделник сте окрилени от идеята, че ви чака по-кратка работна седмица и отново почивка след това. Не подценявайте тази седмица откъм важност. Завършете вече стартирани дела, без да оставяте недовършена работа за идния понеделник. В любовта ви чака разцвет. Този ден е доста силен в емоционално отношение. Ще имате прекрасни емоции.

 

РИБИ

Търсите контакти

 

В понеделник настроението ви е добро. Търсите с кого да споделите идеи и преживявания. Осъществявате контакт с колегите на работното място, с приятелите в социалните мрежи. Днес общуването е силно застъпено в хороскопа ви. Вършете и работата си междувременно, за да не изостане. В любовта ви чакат доста добри преживявания и щастливи мигове.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Дръзки и решителни, вие сте едни от нетипичните представители на Дева, защото искате да бъдете навсякъде – да владеете всяко положение, всяка ситуация. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на първоинстинкта си. Той ви лъже и ви е най-големият враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Искате началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива.

В годината на успешно ново начало, в която навлизате от днес, е редно да обмисляте всяка своя постъпка по два пъти, преди да я предприемете окончателно. Сега можете да действате по нов начин, да промените нещо около себе си, но едва след като сте го премислили и планирали. Можете да тръгнете по нова пътека.

Здраве: Заради забързания характер на годината са възможни проблеми със сърдечния пулс и ритъм. Обърнете си внимание, ако имате подобни оплаквания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!