82 четения

За десетия си юбилей Мол Велико Търново подари концерт на Наско Колев и Михаела Филева

Над 2 млн. клиенти през миналата година и много нови атракции отчита управата на търговско-развлекателния комплекс

ХИЛЯДИ ТЪРНОВЦИ И ГОСТИ НА СТАРАТА СТОЛИЦА СТАНАХА СЪПРИЧАСТНИ НА 10-ИЯ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТЪРГОВСКО-РАЗВЛЕКАТЕЛЕН ОБЕКТ В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ– МОЛ ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

В петък управата на мола подари на клиентите си незабравим концерт на хитовите и много популярни сред тийнейджърите изпълнители Наско Колев и Михаела Филева. Публиката пя заедно с двамата си любимци най-яките им парчета, забавлява се и се зареди за дълго с положителни емоции и добро настроение.

Концертът е част от стратегията на фирмата, която трета година ръководи Мол Велико Търново – “Асос пропърти мениджмънт”, коментира управителят на търговския център Димитър Бурнев и уточни, че освен любимо място за пазаруване най-големият комплекс в областта убедително затвърждава имиджа си и на най-добро място за развлечения и атракции. Впрочем новостите стартираха още през летните месеци, когато отвори врати любимият вече на търновци хипермаркет “Класико СВА”. Те ще продължат и следващия месец, защото тогава ще бъде открит магазинът на един от най-популярните световни брандове за ежедневна мода за всички възрасти – LC Waikiki. В момента текат усилени ремонтни дейности, а търговският обект ще е с площ близо един декар.

С огромно нетърпение киноманите от областта очакват новото кино. То също скоро ще отвори врати и ще посрещне своите гости с три киносалона, които ще бъдат оборудвани с най-модерните екрани и звукова система. Освен перфектна картина и саунд новото кино ще изненада посетителите с ВИП зала, която ще има ограничен брой места, но пък ще е изключително комфортно оборудвана. Иновациите не спират дотук, понеже към киното ще има и лоби-бар, подходящ за провеждането на различни събития. За удобството на своите клиенти Мол Велико Търново вече има ново работно време – всеки ден, включително събота и неделя, търговско-развлекателният комплекс работи от 10:00 до 21:00 часа.

В него има 75 търговски обекта и три заведения за хранене, като за последните три години, освен че много от магазините са реновирани и обновени, в мола намериха място и едни от най-големите и популярни брандове. От управата замислят и тази есен да организират Черен петък, който се посреща изключително добре от клиентите.

Следващия месец също се планира голям концерт, а сред настоящите атракции в Мол Велико Търново са изложбата на екзотични животни, която е разположена на трето ниво, както и професионалната система –тренажор за картинг състезатели, желаещи да изпробват усещането да шофират рали автомобил или автомобил от “Формула едно”…

Елена ЧАМУРКОВА

Снимка Светослав СТЕФАНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *