19 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 септември, вторник

Луната е в Телец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и в 22.06 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Остават нежелателни операциите в областта на гърлото, гласните връзки, носоглътката, ларинкса, щитовидната жлеза и ваденето на сливици. Не напрягайте гласа си и избягвайте престоя в непроветрени помещения. Има опасност от възпаление на гърлото. Пазете се от настинки. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гърлото, сливиците, синузит, на гласа и хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите и направата на лечебни масажи.

Хранене и диета: Луната се движи в Телец. Храненето днес трябва да е с вкусна, качествена и добре сготвена храна, на която да се насладим от сърце и душа. Не пропускайте да изпратите деня с хубава вечеря и чаша класно бяло или червено вино.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 11.16 часа.

Нумерологичен хороскоп: Темпото рязко се забавя, за да обърнете повече внимание на плановете и детайлите на нещата, с които се занимавате. Не се нагърбвайте с много и непосилни дела. Свършете толкова, колкото можете.

Звездни аспекти за деня: Не можете да се оплачете от липса на късмет през тази седмица. Днес Луната е в хармонични аспекти с Меркурий и Плутон, като се включва в щастливия тригон между тези две планети. Нараства любопитството и любознателността. При мнозина аспектът подканя да запишат курс за преквалификация или да стартират ново обучение. Времето е подходящо за такива начинания.

 

ОВЕН

Благоприятен ден

 

Реформите, които искате да осъществите на работното място, са особено благоприятни и ще доведат до промени не само във вашата дейност, а и в целия колективен микроклимат. Днес сте в особено добро настроение, което предавате и на другите. Очаква ви ведър и благоприятен ден. Насладете му се. В личен план е настъпило затишие, но е за добро.

 

ТЕЛЕЦ

В нов етап

 

Малки проблеми тровят живота ви, а в момента имате нужда от разведряване. Във вторник обърнете повече внимание на това как да се справите с дребните нередности в живота си. Започвате съвсем нов етап, който е положителен и ще ви помогне да стъпите на по-здрава почва под краката си. Дребните проблеми са само временен етап.

 

БЛИЗНАЦИ

Забавете темпото

 

Често избързвате повече, отколкото е нужно. Допускате грешки в желанието си да постигнете бързи успехи. Днешният ден ви учи да забавяте темпото тогава, когато е нужно. Изберете посока, в която да вървите от тук насетне. Тръгнете напред с малки стъпки, които да ви отведат към големия успех. Това е ключът към постигане на целта.

 

РАК

Не ви се разговаря

 

Денят е зареден с много позитивна енергия, която така и не успявате да усвоите напълно. Очакват ви доста срещи, следващи една след друга. Често обаче това ви натоварва, не ви се общува и го показвате съвсем явно. Това е и причината да не бъдете предпочитани събеседници, въпреки че днешният ден е подчертано добър за деловата ви дейност.

 

ЛЪВ

Приемете нещата

 

Ядосвате се за абсолютно ненужни неща, които не сте в състояние да промените. По-философското схващане е просто да приемете, че съществуват в живота ви, и да продължите напред. Използвайте рационално контактите, които завързахте в последните няколко месеца. Днес е добър ден за професионалната ви реализация. Възползвайте се.

 

ДЕВА

Без големи скокове

 

Причината да се затворите вътре в себе си във вторник сутрин са неизпълними желания и цели, които си поставихте в началото на септември. Сега ще разберете, че е по-добре да предвиждате малки крачки, а не големи скокове. В следобедните часове се насладете на едно истинско раздвижване в личен план, предизвикано от вас самите.

 

ВЕЗНИ

Добра вест

 

Както вчера, така и днес темата за финансовия бюджет е силно подчертана в хороскопа ви. Внесете ред и прецизност в сметките си, разплатете се с хората или учрежденията, на които имате да давате пари. Вечерта е особено положителна, защото ви дава възможност да получите добра и чакана отдавна вест относно близкото си бъдеще.

 

СКОРПИОН

Успешна седмица

 

Позволете на доброто настроение да ви озари още в сутрешните часове и да остане в деня ви до залез-слънце. Днес от вас самите зависи дали ще бъдете усмихнати, или ще се мръщите през цялото време. Осъществете важни делови контакти. Ще останете учудени как тази кратка работна седмица се оказва една от най-успешните за септември.

 

СТРЕЛЕЦ

С малки стъпки

 

Изискването да направите постижими планове за реализация тази седмица е в сила и днес. Поставяйте си такива цели, които можете да постигнете за тези три работни дни. Това ще ви направи особено щастливи и доволни от самите себе си. В личен план шансовете са големи. Там любовта и хармонията са силно залегнали в хороскопа ви.

 

КОЗИРОГ

Преквалификация

 

Днес черпите от опита – и своя, и на хората около себе си. Анализирате всяка забелязана грешка и си припомняте пътя, по който сте стигнали до успехите си. При мнозина денят носи възможност за стартиране на курс за преквалификация или започване на нов тип обучение. Възползвайте се. Това ще ви донесе успехи и признание в бъдеще.

 

ВОДОЛЕЙ

Заети с дома

 

На преден план във вторник са всякакви въпроси, които касаят семейството, семейния бюджет, идеи за ремонт. Отделяте повече внимание на делата вкъщи, като подценявате важността на работните дни преди празничните. Обърнете поглед и към служебните си задачи с изтичащ срок, за да ги завършите преди почивката.

 

РИБИ

Щастливи сте

 

Търсите всякакъв начин, за да реализирате плановете си за тази седмица. Днес контактите са от особено значение и вършите най-лесно онази работа, която е свързана с общуване и срещи с различни хора. В личен план се чувствате обичани, желани и търсени. Не ви липсва нищо, за да бъдете щастливи. Опитайте се да запазите тази хармония.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте от плахите и нерешителни Деви, чиято мисия в живота е да добият увереност и самочувствие. Обикновено в първите години от живота си – до 20-ата, вашите близки по един или друг начин ви внушават, че не можете да се борите сами с трудностите си. Важно е да преодолеете това време и да бъдете самостоятелни след навършване на посочената възраст. Освободете се от вечното покровителство на родителите си и създайте свой индивидуален живот. Ще видите, че нещата ще се подредят и вие ще изявите най-позитивните качества, а някои ще станат дори лидери, стига да балансирате между материалното и духовното в живота си.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще бъде особено успешна, ако не насилвате нещата около себе си, а бавно вървите по вече избрания път. Пуснете се по течението и ще видите, че то винаги ще ви води във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!