8 четения

Владо Николов ще прави открити тренировки във Велико Търново

Владимир Николов и треньори от неговото волейболно училище ще проведат открити тренировки във Велико Търново. Демонстративните занимания са насрочени за 26 септември от 17 до 19,45 часа в многофункционалната зала до СУ „Емилиян Станев“.

Велико Търново може да се превърне в третия град, в който школата на дългогодишния капитан на националния отбор сформира групи. В София започна вторият сезон на волейболното училище, което вече има 14 групи, обособени по възраст и ниво на напредналост. Отделно бяха сформирани и два отбора (мъже и жени) за аматьорската лига Volley mania. В Русе пък се готвят пет групи в тренировъчната зала на „Булстрад Арена“.

„Велико Търново е един от емблематичните за България градове и много ще се радвам, ако открием свои съмишленици. Нашата школа е повече за масов спорт и не влиза в конкуренция с местните клубове, напротив – можем да си партнираме. Просто ние даваме възможност на по-широк кръг от хора да практикуват любимия ни спорт“, заяви Владимир Николов, който планира, когато има възможност, да тренира съвместно с членовете на училището.

Тренировките във Велико Търново са открити за всички желаещи. Участниците ще бъдат разделени по следния начин:

17,15 – 17,45 ч. деца (5 – 7 г.)

17,45 – 18,15 ч. деца (8 – 12 г.)

18,15 – 18,45 ч. юноши и девойки (13 – 16 г.)

18,45 – 19,15 ч. жени над 18 г.

19,15 – 19,45 ч. мъже над 18 г.

Един коментар за “Владо Николов ще прави открити тренировки във Велико Търново

  • 26.09.2016 в 11:51
    Permalink

    Можем само да приветстваме тази прекрасна инициатива на дългогодишния капитан на националния ни волейболен отбор -Владо Николов, който отделя от скъпоценното си време за да обикаля страната ни и да вдъхва любов на любимия ни спорт, чрез демонстративни тренировки с различни възрастови групи.
    Волейболната великотърновска общественост с удоволствие ще посети тези тренировки и ще попие малко нещо от огромния опит и спортен хъс на човека и спортиста- Владо Николов! Благодарности за организаторите и за домакините на т.нар.“многофункционална“ спортна зала, която бива използвана досега само от учениците на едно-две учебни заведения и няколко малки дечица на богати родители, които тренират тенис на корт вечер….

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!