11 четения

Днес хапвайте постно и ядки, за да компенсирате празничното преяждане

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 22 – 29 септември

  

ДНЕС:

Луната преминава от Телец в Близнаци в 8.52 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-ви в 22.52 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите на белите дробове, бронхите, дланите на ръцете. Уязвими са нервната и дихателната система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на кашлица и хрема. Може успешно да се лекува черният дроб.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си днес. Денят е неблагоприятен за пилинг на кожата и коламаска, която може да предизвика алергична реакция на кожата. Прекрасно се отразяват масажите, особено онези, които са с ароматизирани масла.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто, за да подпомагате метаболизма да работи правилно. Избягвайте храните от животински произход. Хапвайте постно. Ядките са чудесна храна днес, ако почувствате глад между основните хранения.

Цветове, носещи късмет: Бежово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 12.26 часа.

Нумерологичен хороскоп: Успяваме да изразим личното си мнение и да го съгласуваме с това на другите. Компромисите са противопоказни, важно е да се постигне диалог и съчетаване на идеите. В личните отношения се очертава хармония.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Близнаци подпомага социалните дейности. Помага ни да разговаряме свободно по различни теми и с широк кръг от хора. Аспектите на деня също са хармонични. Тригонът между Меркурий и Плутон е повод да се замислим за нивото на своите знания. Можем да се ангажираме с курс за преквалификация или да посетим семинар за придобиване на нови знания. Луната е в тригон със Слънцето и Юпитер. Настроението ни е положително, а жизненият тонус – с високи показатели.

 

ОВЕН

Не се залавяйте с непосилни задачи

 

Емоциите са главната причина за проблемите ви днес. На работното място разрешавате непосилни въпроси и се залавяте за трудни задачи, за да спасите колегите си от провал. Поемате срокове, които не сте в състояние да спазите. Обричате почивните си дни да са работни, без да сте молени за това.

Предстои ви една прекрасна почивка, ако останете със семейството си или осъществите пътувания със своите близки. Нуждата от спокойствие и разбиране е голяма, така че ще бъде по-добре да си останете вкъщи и да наваксате със сън. Периодът е благоприятен за нови идеи и действия, а работната седмица, която започва от понеделник, ще е позитивна и успешна в деловите начинания. Малцина ще са онези, които ще бъдат пасивни. Но дотогава има още време. Почивайте качествено.

 

ТЕЛЕЦ

Действайте смело, завържете контакти

Чувствате се изпълнени със сили и желание за работа. Действате смело, категорично и без излишни ходове. Решени сте да завършите всичките си започнати задачи в рамките на деня, за да не оставате работа за идния понеделник. Наясно сте, че ви чака почивка, която започва от утре, не от днес.

Най-организираните Телци, справили се с належащите задачи, ще имат много повече спокойствие през почивните дни. Няма да ги измъчва мисълта, че от понеделник ще трябва да се захващат със стари дела. Периодът е благоприятен както за осъществяване на контакти от приятелските среди, така и за делови запознанства. Септември е към своя край и хората вече се завърнаха от отпуск. Време е да се замислите за повече активност в бизнеса.

 

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте как разпределяте времето си

 

Днес ви очаква благоприятен ден, който можете да изживеете в добро настроение и с отворена душа. Луната навлиза в знака ви и ви поставя в ситуация на избор. Пред вас има доста възможности. Сега задвижвате колелото на един нов етап в живота си. Внимавайте какво започвате. Ще трябва да го довършите докрай.

В последно време Близнаците бяха разсеяни и отлагаха за последния момент ангажиментите, които трябваше да свършат. Почивните дни не за всички ще са свободни откъм служебни ангажименти. Някои ще трябва да доработват. Въпреки това ви чака позитивна енергия и хубаво изкарване на онази част от времето, която ще посветите на близки, приятели и роднини. Някои ще си позволят малка екскурзия. Повече късмет ще имате през новата седмица, защото тя ще бъде далеч по-успешна.

 

РАК

Съдбата ви закриля, свалете напрежението

 

Шансовете в сряда са във ваши ръце. Използвайте ги. На работното място се предпазвайте от вземане на радикални решения. Отложете и важните разговори, вместо тях се заемете с рутинните си задължения и с някоя изостанала задача. Ще я свършите перфектно. Намислете си планове за следващия месец.

Раците вече изживяват настроенията на новия период, в който попаднаха неотдавна. Това са благоприятни чувства и емоции, които ще им помогнат да се отпуснат през почивката. Често ще отдават значение на различни дреболии. Това е толкова досадно и ненужно, вместо да се заяждат с близките си, е по-добре да са в прекрасни взаимоотношения с тях. Нека се оставят в ръцете на съдбата по празниците, а през новата работна седмица да очакват малки трудности. Ще ги преодолеят по-лесно, ако не ги отлагат, а ги решат своевременно. Обстоятелствата през периода ще са в тяхна полза.

 

ЛЪВ

В добра форма сте, диктувате правилата

 

Очаква ви доста благоприятен ден, в който жизненият ви тонус е с високи показатели. Около вас има хора, които желаят да ви помогнат, стига да ги помолите за това. Има на кого да разчитате. Общувайте свободно и отделете повече време на една среща с човек, който ви се обади за съвет преди време.

Почивката си ще започнете в меланхолично настроение. Свързвате го с променливото време напоследък, но облаците в случая нямат нищо общо, а са само оправдание. Мнозина не желаят да погледнат позитивно, защото им е по-изгодно да мрънкат. Нуждаят се от спокойствие и почивка, затова утре по-добре се наспете и си останете вкъщи. Прилив на енергия се очаква към събота, когато Лъвовете отново ще заемат лидерските позиции в семейството. Те ще казват какво да се прави до края на почивката. Работната седмица ще е успешна и в материален, и в социален план. Добрата новина е за получаване на допълнителни доходи.

 

ДЕВА

Споделяйте тревогите си с близки хора

 

Недотам изпълнимите цели, които си поставихте преди ден или два, отново се превръщат в основната причина да се чувствате неспособни да продължите напред. Самочувствието ви е ниско, сякаш силите ви са подценени. Грешите в преценката. Просто се надценихте и поехте повече ангажименти, отколкото можете да изпълните.

Също като Лъвовете, и вие ще се опитате да диктувате живота на своите близки през почивните дни. Ако на вас ви се стои вкъщи, ще искате всички да са около вас. Ако ви се пътува – ще организирате пътуване, без да се съобразявате дали останалите искат или не. Критичен момент ще бъдат дните около събота и неделя, защото тогава буквално няма да знаете какво точно искате. Намерете си близък човек, с когото да поговорите за проблемите си. Имате нужда да споделите насъбралата се негативна енергия. Направите ли го, ще ви олекне и ще се почувствате като преродени. Това ще ви помогне и да започнете с позитивна нагласа новата седмица. Тя е благоприятна и много, много успешна.

 

ВЕЗНИ

Заложете на баланса между почивка и работа

 

Намирате се в период на промени и мигновено стабилизиране на онова, което постигате. Цената на вашата успеваемост обаче ще са раздорите вкъщи. Причината е, че липсва толерантност от ваша страна. Нервни сте и сте склонни да си го изкарвате на близките.

Макар и успешна, за Везните тази работна седмица се оказа трудна заради липсата на баланс между работа, семейни отношения, забавления и почивка. Така останаха безброй несвършени дела, отложени за понеделник. Ще му мислите тогава. Засега се оставете на полагащата се ваканция около 22 септември. Прекарайте я с хора, които могат да ви заредят с позитивна енергия. Избягвайте меланхоличните настроения и използвайте свободното време, за да се откъснете от сивото ежедневие. През новата работна седмица ви чакат затруднения, но ще се справите, ако се организирате. Този път няма да имате време за отлагане.

 

СКОРПИОН

Пътувайте и почивайте с чиста съвест

 

Днес ви е един благоприятен, хармоничен и запомнящ се ден. Поставяте си цели, които да осъществите в рамките на работното си време. Ще си тръгнете в часа, в който сте планирали, и именно в този миг започвате полагащата ви се празнична почивка. Прекарайте я по запомнящ се начин.

Ще бъдете в прекрасно настроение, защото ще успеете да довършите работата си в срок и няма да ви останат висящи задължения за последната седмица от септември. Мнозина замислиха пътуване по празниците и може би това е най-правилният избор за изкарване на почивката. Имат нужда да се откъснат от града и сивото ежедневие през четирите почивни дни. Но дори и да останат вкъщи, отново ще почувстват благоприятната полза от отдиха. Новата работна седмица ще бъде натоварена, но в никакъв случай трудна. Напротив, при мнозина това ще е най-успешната седмица за септември.

 

СТРЕЛЕЦ

Пълният релакс е най-добър за вас

 

Днес ще ви се предостави възможност за осъществяване на важни контакти или за търсене на подкрепа сред значими слоеве от обществото. Каквото и да правите, ще имате успехи най-вече в сферата на общуването, защото говорите спокойно, уверено и с желание да намерите съпричастни хора.

За предстоящата кратка ваканция съветите към Стрелците са нееднозначни. Ако работните им дни са били наситени с пътувания, срещи и разнообразни контакти, то по празниците ще предпочетат да останат вкъщи, с книга в ръка или пред телевизора. Особено утре не е активен ден за вас и е добре да го прекарате в покой. Доброто настроение, позитивната нагласа и емоциите ще се завърнат отново при вас в събота и неделя. През новата работна седмица се опитайте да бъдете съсредоточени. Чакат ви важни дела и шансове за професионално израстване. Това се отнася и за безработните, които ще могат да намерят добра работа в дните от понеделник до петък.

 

КОЗИРОГ

Успешно задвижвате колелото на успеха

 

Днес ви е рано да се настройвате прекалено празнично, тъй като в сряда възникват извънредни ситуации и ангажименти, които изискват вашата пълна всеотдайност. Отново сте хората, които изнасят работата на раменете си. Добрата новина е, че сроковете са къси – до края на днешния ден. Няма да се налага да сте в офиса и в празничните дни.

Празниците са нещо, което чакате с нетърпение. Успяхте да свършите насъбралата се в последните няколко седмици работа и сега сте спокойни, че можете да се отпуснете. Не стойте вкъщи, а предприемете пътуване. Разнообразието ще ви дойде добре и емоционално, и здравословно. Петък и събота ще ви зарадват с положителни изживявания. Повече почивка през събота и неделя ще ви дойде тонизиращо. Новата работна седмица няма да е тежка и ще бъде успешна, защото вече предприехте належащите действия и задвижихте колелото.

 

ВОДОЛЕЙ

Имате нужда от емоционално обновяване

 

След като се замислихте за семейния бюджет и всякакви въпроси, които касаят стабилността ви от финансова гледна точка, днес можете да вземете своето решение да промените работното си място в следващите няколко месеца. Ще се натъкнете на добри предложения, стига да си го поставите за цел.

Отминалата работна седмица, колкото и кратка да бе, напрегна Водолеите изключително много. Засега обаче не се очертават пречки, за да изживеят прекрасна почивка. Заслужават да се откъснат от ежедневието и да се отдадат на позитивни преживявания. Малцина ще останат вкъщи и ще изживеят уикенда в леглото. Опитайте да се свържете с далечни роднини, да се обадите на стари приятели. Имате нужда от емоционално обновяване. За новата работна седмица не мислете. Тя ще протече хармонично, ритмично и без моменти на разочарования.

 

РИБИ

Попътният вятър продължава да е с вас

 

И днес сте в позитивно настроение, но сякаш тонусът ви вече не е толкова висок, колкото беше в последните няколко дни. Емоционалната и психическа настройка при вас е, че идват почивни дни. Заети сте с плановете по тяхното незабравимо изкарване. За работа почти не може да става и дума днес.

Попътен вятър ще духа за вас и в следващите десет дни. Като цяло последната десетдневка на месеца е успешна, благоприятна и заредена с позитивна енергия. Няма как да се оплачете от липса на доверие от близките си, от недостиг на внимание и обич, особено през почивните дни. Погледнете ведро на живота и изживейте една незабравима почивка. Заслужавате разнообразие в ежедневието си и ще го получите. През работната седмица ще се радвате на просперитет в повечето начинания. Мнозина ще получат пари в края на месеца.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

21 септември. Родили сте се на 21 септември и сте сред галениците на съдбата, която ви закриля ежедневно. Всичко, което си набележите, можете да постигнете с малко усилия. Работите качествено, защото навсякъде ви помага късметът. Положителните вибрации, които ви носи датата на раждане, ви изстрелват на светлинни години пред останалите. Не се предпазвате обаче от неподходящите запознанства и това ви вреди.

Навлизате в година, която подсилва възможностите да общувате и да срещате нови хора в живота си. Сега е времето да отворите сърцата и да смените средата, в която се движите и живеете. В сравнение с изминалите девет години следващата ще бъде най-позитивната и незабравимата. Изживейте я с удоволствие.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

22 септември. Кармичната разплата на датата, на която сте се родили, е причината да вървите бавно по своя път. Той, от своя страна, е изпълнен с много трудности и бариери. Склонността ви да се предоверявате, да се мислите за непогрешими и да корите други за собствените си грешки още повече усложняват кармичната ви програма. Научете се да се вслушвате в това, което ви се говори, за да не грешите. Слушайте съветите на близките.

Навлизате в една изключително важна година. Тя ще е трудна, от една страна, и рутинна – от друга. Приключете с плановете за нови начала и просто се отдайте на работа по всичко онова, което започнахте в последните две-три години. Не отлагайте разрешаването на проблемите. Важно е да се научите, че всяко отлагане влече след себе си още повече неприятности. Бъдете активни и ще видите, че годината за вас ще е прекрасна.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

23 септември. Положителни, отворени към света и към новите неща, вие сте много активни хора. Не можете да стоите на едно място и винаги вършите нещо във всеки един момент от живота си. За съжаление, липсва онази последователност в действията ви, която ще донесе сполука. Хващате едно, след това друго и така се оказвате с хиляди недовършени дела под мишница. Иначе сте добри, отзивчиви и разбрани. Можете да говорите и словата ви омайват всички около вас. Желани делови партньори сте, защото думите ви са богатство. Проявявайте малко повече постоянство както в служебния, така и в личния си живот.

Годината, в която навлизате, гарантира позитивни промени и мощно раздвижване. Около вас пластовете се разместват и сега вие можете да моделирате света според своите виждания. Бъдете активни и осъществете промени. Точно „промени” е ключовата дума за идните дванайсет месеца. Пътувайте. Имате шанс да намерите късмета си в чужбина.

Здраве: Възможни са проблеми в областта на белите дробове и бронхите. Ако сте пушачи, сега можете да откажете цигарите.

24 септември. Отговорни, стабилни, честни и работливи, вие сте хората, които са родени да се занимават с частен бизнес. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя завидна цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Ето какво ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и материалните неща са само средство за по-добър и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте.

Пред вас стои година на Венера – ще успеете да стабилизирате всичко в живота си. Ще си стъпите на краката и ще се почувствате спокойни. Това е прекрасна година за сключване на брак и за стартиране на дългосрочна любовна връзка.

Здраве: Пазете гърлото и сливиците.

25 септември. Вие сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на цялото човешко обкръжение. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото е черпен от богатия ви житейски опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и от своите грешки, и от грешките на чуждите хора. Добри сте, но невинаги срещате добро. Имайте едно наум на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Притежавате много стар дух, преживял голям брой прераждания на нашата планета. Патили сте си доста през годините и сега имате за цел да се научите на предпазливост. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Навлизате в лична година на себеанализ и поглед назад във времето. Вашата основна задача е да поправите допуснатите в изминалите девет години грешки. Това е прекрасна година за подобряване на професионалната квалификация и търсене на професионална реализация.

Здраве: Не си внушавайте болести и ще сте здрави.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!