17 четения

Италианска фирма пусна в продажба бутилка вино с ръкохватки

Италианска винарска фирма пусна в продажба нов бранд в бутилки, които прилягат идеално в ръката на потребителя и са снабдени с ръкохватки, пише в. „Метро“.
Необичайната идея е на производителя „Сантеро“, а новата серия е с търговска марка „Hand Dile“. В самата бутилка от едната страна има вдлъбнатини за четирите пръста, а от другата – за палеца. По този начин амбалажът никога не може да се изплъзне от ръката на потребителя или на сервитьора, когато е запотен.
В авангардните шишета се предлагат три вида вино – бяло, червено и розе. Потенциалните купувачи заподозряха измама в социалните мрежи, тъй като вдлъбнатините под гърлото на бутилката намаляват от обема й. Но производителите бързо се защитиха, че въпреки вдълбаните ръкохватки, бутилките съдържат точно 0,75 литра вино, колкото и стандартните.
От „Сантеро“ обясниха нововъведението и с факта, че благодарение на ръкохватките сервитьорите винаги ще могат правилно да сервират бранда „Hand Dile“ – винаги с етикета на виното обърнат към клиента.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!