“Големите момичета не плачат” по Нийл Саймън

26 септември (понеделник) 2016 г. от 19.00 часа

град Велико Търново в читалище „Надежда”

Участват: Йоанна Микова, Мира Янева, Диана Досева, Илияна Лазарова, Нели Сиракова, Иля Пепеланов, Калин Попов.

Със специалното участие на Ани Михайлова.

На 26 септември, във Велико Търново ще гостува Драматично-куклен театър “Константин Величков” Пазарджик с комедията “Големите момичета не плачат” по Нийл Саймън.

Пиесата представя шест приятелки на средна възраст, които редовно се събират в края на всяка седмица, за да разнищват и коментират нещата от живота. Те споделят тъжни и весели случки като всяка от тях прикрива истинските си проблеми – тъгата, самотата и нараненото си самочувствие.

Какви са навсякъде по света темите, които се обсъждат в една чисто женска компания? Сигурно най различни, но една присъства задължително. Мъжете. Обикновено собствените, но и чуждите.

Във взаимоотношенията сред една такава, постоянно събираща се компания от млади американки настъпва драстично-комичен обрат. Изненадващ развод на едната от дамите, злополучна идея на друга да подслони временно изгонената от къщи приятелка. Неизбежна намеса на представители на другия пол, в случая двама симпатични млади испанци и зрителите ще станат съпричастни на……………изненадващ край.

Гледайте постановката „Големите момичета не плачат“:

БИЛЕТИ НА УЛИЦА „АСЕН ЗЛАТАРОВ” 5

(срещу бариерата на служебен паркинг на театъра)

Цена на билетите 6, 8 и 10 лв.

За подробна информация:

lovetheaters.weebly.com 0886 770 511

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.